To je lahko razlog, da ti ni več všeč tvoj najljubši parfum
V zraku · buzz buzz

Ne glede na to, kako zelo vam je všeč vaš najljubši parfum in ga ne more zamenjati nobena druga dišava, se lahko v določenem trenutku zgodi, da vam ni več všeč, a vam ni jasno, zakaj. To je lahko razlog.

Obstajajo različni razlogi, zakaj ti ni več všeč tvoj najljubši parfum. To so štirje najpogostejši.

Staranje

Z leti naj bi postajali manj dovzetni za določene vonje. Zato se pogosto zgodi, da starejše gospe uporabljajo močnejše parfume.

Čustva

Parfum lahko deluje kot časovni stroj, ki nas spomni na preteklost. Perfume povezujemo z določenimi dogodki. Če vas dišava spomni na slab dogodek, je lahko to razlog, da vam ni več všeč.

Nosečnost

Med nosečnostjo naj se ne bi spremenilo zgolj žensko telo, temveč tudi delovanje njenih čutov. Nekatere raziskave so tudi pokazale, da doživi ženska številne hormonske spremembe v nosečnosti ‒ nivo estrogena naj bi takrat hitro naraščal, kar naj bi vplivalo na to, da več ne tolerirate določenih vonjav.

Naveličanost

Če imate v svoji bližini osebo, ki obožuje parfum, ki je tudi vam všeč, in ga nanaša v tolikšni meri, da izniči vse ostale vonjave, ni nenavadno, da se vam je ta vonj zameril in vas sili na bruhanje.

Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu joelvalve-P1wPjbBoc5o-unsplash To so največji ljubimci v astrologiji in ni jih lahko imeti ob sebi! 12 nenavadnih avtomobilov Michaela Jacksona. 12 nenavadnih avtomobilov Michaela Jacksona ·