To je lahko razlog, da ti tvoj najljubši parfum ni več všeč

To je lahko razlog, da ti ni več všeč tvoj najljubši parfum

Ne glede na to, kako zelo vam je všeč vaš najljubši parfum in ga ne more zamenjati nobena druga dišava, se lahko v določenem trenutku zgodi, da vam ni več všeč, a vam ni jasno, zakaj. To je lahko razlog.

Obstajajo različni razlogi, zakaj ti ni več všeč tvoj najljubši parfum. To so štirje najpogostejši.

Staranje

Z leti naj bi postajali manj dovzetni za določene vonje. Zato se pogosto zgodi, da starejše gospe uporabljajo močnejše parfume.

Parmu lahko deluje kot časovni stroj, ki nas spomni na preteklost.
Parmu lahko deluje kot časovni stroj, ki nas spomni na preteklost.

Čustva

Parfum lahko deluje kot časovni stroj, ki nas spomni na preteklost. Perfume povezujemo z določenimi dogodki. Če vas dišava spomni na slab dogodek, je lahko to razlog, da vam ni več všeč.

Nosečnost

Med nosečnostjo naj se ne bi spremenilo zgolj žensko telo, temveč tudi delovanje njenih čutov. Nekatere raziskave so tudi pokazale, da doživi ženska številne hormonske spremembe v nosečnosti ‒ nivo estrogena naj bi takrat hitro naraščal, kar naj bi vplivalo na to, da več ne tolerirate določenih vonjav.

Če vas dišava spomni na slab dogodek, je lahko to razlog, da vam ni več všeč.
Če vas dišava spomni na slab dogodek, je lahko to razlog, da vam ni več všeč.

Naveličanost

Če imate v svoji bližini osebo, ki obožuje parfum, ki je tudi vam všeč, in ga nanaša v tolikšni meri, da izniči vse ostale vonjave, ni nenavadno, da se vam je ta vonj zameril in vas sili na bruhanje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 atributov, ki kažejo na to, da si zelo, zelo privlačna!