maxresdefault (13)
V zraku · buzz buzz

Ljudje vedno pravimo, da je zdravje najpomembnejša stvar na svetu, ampak koliko izmed nas živi po tem principu?

Začeti je treba danes. In tega se dobro zaveda tudi eden izmed šaolinskih menihov, ki je bil odličen učenjak in mojster borilnih veščin. Tukaj je njegovih 8 zlatih pravil za ohranjanje mladosti in zdravja.

1. Ne razmišljaj preveč. Dodatno razmišljanje kuri tvojo energijo in tako se boš postaral pred časom.
2. Ne govori preveč. Ljudje namreč govorijo ali pa delajo. In bolje je, da delaš.
3. Ko delaš, delaj 40 minut in se nato za 10 minut ustavi. Če neko stvar gledaš predolgo, si lahko tako poškoduješ oči, notranje organe in svoj mir.
4. Ko si srečen, nadzoruj svojo srečo. Če boš izgubil nadzor, si lahko pokvariš zdravje, zlasti pljuča.
5. Nikar si ne nalagaj dodatnih skrbi ali dodatne jeze. To lahko poškoduje tvoja jetra in črevesje.
6. Ko ješ, ne pojej preveč. Nikoli se ne najej do sitega, da si ne poškoduješ vranice. Če si le nekoliko lačen, pojej manjšo količino hrane in se ne prenajedaj.
7. Ko delaš, si vzemi čas, ne hiti. Spomni se reka “počasi se daleč pride”.
8. Ne skrbi le za svojo fizično podobo, poskrbi tudi za svojo notranjost. Če ne boš, boš izgubil ravnotežje in postal boš nepotrpežljiv.

Ljubezen je VSE: prisrčne ilustracije, s katerimi se bosta poistovetila tudi vidva Ljubezen je VSE: prisrčne ilustracije, s katerimi se bosta poistovetila tudi vidva BeFunky Collage Influenserke šokirajo z novim trendom: to počnejo za “klik več” Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Anette Andersson_040619_4942_HIRES Fjällräven & Primus: iz mesta v naravo ·