ce865b1d55e82ba080737997502adc8d
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kakšni so modni ženski plašči za jesen in zimo 2018? Dober plašč je namreč osnovni jesenski in zimski kos vsakega modnega dekleta in s pravim plaščem ste lahko tudi v hladnejših mesecih modna kraljica. Izbrali smo 15 čudovitih in modnih jesenskih/zimskih plaščev, v katerih boste resnično šik.

Iščete nov plašč? Potem hitro poglejte, kateri so najbolj modni ženski plašči za jesen in zimo 2018. Boste izbrale plašč v stilu trenčkota, usnjeni plašč ali se boste odločile za tvid? Letos so še posebej moderni karirasti plašči, ki prihajajo v kalejdoskopu barv, če pa govorimo o večji investiciji in plašču, ki bo z vami še naslednjih nekaj sezon, potem nikar ne spreglejte plaščev iz kašmirja v klasičnih krojih in s pasom. Zdaj se morate samo še odločiti, kateri od teh dragocenih kosov bo kmalu del vaše garderobe. Da vam bo lažje, smo za vas izbrali top 15 jesenskih in zimskih plaščev, s katerimi ne boste zgrešile.

Galerija – Modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste šik

ZaraOdpri galerijo

zenske porocne obleke Top 20: ženske poročne obleke, ob katerih vam bo zastal dih ‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira. ‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira shutterstock_372504415 10 najlepših jesenskih odtenkov lakov za nohte Jesenska manikura bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca. Jesenska manikira bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca · · · · · ·