Pisarniške hišice "Treehouse 2"
Utrip mesta · dom

Inovativne pisarniške hiške Treehouse 2 delavcem v odprtih pisarnah ponujajo možnost mirnega umika, odlične pa so tudi za zasebne pogovore in delo v manjših skupinah.

Oblikovanje sodobnih delovnih prostorov se nagiba v njihovo vedno večjo odprtost in zračnost, kar je pri skupnem delu in izmenjevanju idej sicer izjemno uporabno, ima pa tudi nekaj slabih strani. Ena izmed teh je zagotovo pomanjkanje zasebnosti, tišine in miru.

Arhitekt Dymitr Malcew je navdih za pisarniške hiške Treehouse 2, ki delujejo kot na pol prerezane lesene hiške, našel v tradicionalnih drevesnih hišicah za otroke. Te je spustil z dreves na tla in ustvaril zatočišča, ki jih bodo veseli vsi, ki se v odprti pisarni radi vsake toliko umaknejo in v miru opravijo svoje delo. Vsaka polovica hiške stoji na kolescih, ki olajšajo premikanje enot po prostoru, polovice pa lahko med seboj tudi “sestavimo” in tako dobimo še bolj zasebne delovne prostore.

PREBERITE ŠE: 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj

Modularne viseče luči "Plumen" Nova kolekcija modularnih visečih svetilk Plumen Kolekcija luči "Boiler Lamp" Boiler Lamp – luči, narejene iz dotrajanih kavnih avtomatov Kako do pravilne osvetlitve stanovanja 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje Najlepši kamini na svetu 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj ·