Pisarniške hiške Treehouse 2 za miren umik na delovnem mestu

Pisarniške hišice "Treehouse 2"

Inovativne pisarniške hiške Treehouse 2 delavcem v odprtih pisarnah ponujajo možnost mirnega umika, odlične pa so tudi za zasebne pogovore in delo v manjših skupinah.

Oblikovanje sodobnih delovnih prostorov se nagiba v njihovo vedno večjo odprtost in zračnost, kar je pri skupnem delu in izmenjevanju idej sicer izjemno uporabno, ima pa tudi nekaj slabih strani. Ena izmed teh je zagotovo pomanjkanje zasebnosti, tišine in miru.

Pisarniške hišice "Treehouse 2"
Pisarniške hišice “Treehouse 2”

Arhitekt Dymitr Malcew je navdih za pisarniške hiške Treehouse 2, ki delujejo kot na pol prerezane lesene hiške, našel v tradicionalnih drevesnih hišicah za otroke. Te je spustil z dreves na tla in ustvaril zatočišča, ki jih bodo veseli vsi, ki se v odprti pisarni radi vsake toliko umaknejo in v miru opravijo svoje delo. Vsaka polovica hiške stoji na kolescih, ki olajšajo premikanje enot po prostoru, polovice pa lahko med seboj tudi “sestavimo” in tako dobimo še bolj zasebne delovne prostore.

PREBERITE ŠE: 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj

Pisarniške hišice "Treehouse 2" - z vrati
Pisarniške hišice “Treehouse 2” – z vrati

Dodatne Informacije

Več informacij:
malcew.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!