Vetrovka in hkrati jakna Uncharted Supply Hideaway Jacket
Utrip mesta · moda

Narava je nepredvidljiva in ljudje jo vse prepogosto podcenjujemo. Zato niso redki primeri, ko nas ujame nepripravljene. Če boste s seboj nosili anorak Uncharted Supply Hideaway Jacket, vas bo toliko težje. V osnovi gre za anorak, ki pa ga lahko z nekaj malega truda spremenite v toplo jakno.

Ko se odpravljamo v hribe, poskušamo s seboj vzeti čim manj, saj se pozna vsak gram. Zato doma često pustimo stvari, ki bi ji sicer morali imeti s seboj za vsak primer. To so po navadi topla oblačila. Običajno se v poletnih in pomladnih mesecih zadovoljimo z vetrovko, saj ščiti pred dežjem in vetrom, hkrati pa je zelo kompaktna. Ni pa najbolj topla, nešteti primeri iz preteklosti pa so pokazali, da je včasih bolje imeti s seboj tudi kaj toplejšega.

PREBERITE ŠE: Columbia x Star Wars: zimske jakne, ki jih je navdihnila Vojna zvezd

Vetrovka (pogovorno anorakUncharted Supply Hideaway Jacket se navzven ne razlikuje od konkurenčnih anorakov. Je lahek in kompakten, ima pa to dodatno lastnost, da ga lahko spremenite v toplo jakno v primerih, ko se nepričakovano ohladi. Kako to storimo? Anorak ima posebne žepke, ki jih lahko napolnimo z izolacijskim materialom. Lahko je to suho listje, zmečkan papir, perje, drugi kosi oblačil ali kaj drugega. In tako anorak kar naenkrat postane priložnostna puhovka. Oblačilo 2-v-1 lahko naročite že za 47 evrov.

Galerija – vetrovka Uncharted Supply Hideaway Jacket:

Vetrovka in hkrati jakna Uncharted Supply Hideaway JacketOdpri galerijo

Držalo za naramnice S-Holder S-holder: izpopolnjene slovenske naramnice za srajco, ki preprečujejo uhajanje srajce iz hlač h&m studio ss 2017 H&M predstavlja ‘See Now Buy Now’ – poglej in kupi Uhani z dvojnim pirsingom Ear Climbers – uhani, ki ustvarjajo iluzijo dvojnega pirsinga adidas-eqt-63 Adidas EQT – po vsej verjetnosti adidasov najpomembnejši čevelj leta 2017 · · ·