Cala del Forte
Utrip mesta · destinacija

Z letošnjo sezono bodo lahko petični gosti našli povsem nov in varen pristan v italijanski Ventimiglii, ki je le 7,9 navtičnih milj oddaljena od znamenite kneževine Monako.

Cala del Forte je najnovejša pridobitev za petične goste, ki svoj prosti čas radi preživijo na barki. Oddaljena je zgolj 15 minut plovbe od kneževine Monako in ponuja 178 privezov, za jahte, čolne, katamarane in jadrnice, v dolžini od 6,5 pa vse do 70 metrov. Za morebitna popravila bo gostom na voljo 2.700 kvadratnih metrov velika ladjedelnica, za preživljanje prostega časa pa bo na voljo 35 poslovnih prostorov, v katerih bodo trgovine in restavracije. Cala del Forte premore podzemno garažo s 577 parkirnimi mesti in 15.000 kvadratnih metrov promenad, vrtov in sprehajalnih poti. Vse to v varnem zavetju in pod budnim očesom 24 urnega videonadzora.

Lokacija Ventimiglie, ki je umeščena med Sanremo, Monako in Menton, ponuja gostom ugodno mediteransko podnebje, očarljivo arhitekturo, butike, znane domače tržnice in priznane restavracije. Cala del Forte, prav tako kot Port Hercule in Port of Fontvieille, spada pod okrilje priznanega upravljalca marin Monaco Ports. Gostje in obiskovalci so lahko tako gotovi, da bo za njih poskrbelo visoko usposobljeno osebje marine, ki jim bo na voljo 24 ur na dan.


shutterstock_1019302492 Z vlakom po svetu: najlepša potovanja, ki si jih v življenju vsaj enkrat privošči Potrudite se, da bodo vaša potovanja v skladu s načeli trajnosti. Kako potovati trajnostno in okolju prijazno v 2020? wyndham-grand-novi-resort-sky-bar-6 Najboljši wellness centri ob hrvaški obali, ki jih je najbolje obiskati pozimi in spomladi! crish052-0069-m Najboljši hoteli 2020: kam na oddih? · ·