Samozalivalni lonček za zelišča Verdure
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

Vse več ljudi danes išče svežo, bolj organsko in bolj lokalno pridelano hrano saj je želje po zdravi prehrani močnejša kot kdaj koli prej. In ta se začne pri zeliščih, ki so ena tistih sestavin, ki jih uporabljamo na dnevni ravni. Nekateri jih imajo (nesveže) v dozah (prozornih kozarcih), spet drugi posajene v lončkih in na okenski polici. Oboji pa si bodo po lahko sedaj omislili sadilnik Verdure, samozalivalni lonček, ki na estetski način goji zelišča v kuhinji in zadovolji oba tabora.

Verdure je samozalivalni lonček za gojenje zelišč in je plod oblikovalke Seoyeonjin Choi. Ustvarjen je za vse, ki si doma želijo svežih sestavin, v tem primeru svežih zelišč, a nimajo čuta za vrtnarjenje oziroma t.i. ”zelenih prstov” ali pa so preprosto pozabljivi v skrbi za sobne rastline. Choijeva je navdih zanj črpala iz povečanega poudarka in posledičnega zanimanja za bolj zdravo prehranjevanje.

PREBERITE ŠE: Glowpear – korito za rastline s sistemom za samozalivanje

Stilsko dovršeni Verdure uporablja t.i. kapilarno namakanje oziroma mikro kapljični sistem namakanja. To pomeni, da se lahko zemlja preskrbi z vodo takoj, ko postane suha. Zeliščem svetlobo nudi halogena žarnica (deluje na baterije) zato sončne svetloba ni potrebna in lahko lonček obesimo kjerkoli.

Katera sobna rastlina je prava izbira za vaš prostor? Preverite, katere sobne rastline so primerne za vaš dom Phone-brella je dežnik, ki učinkovito odgovarja na izzive časa. Phone-brella- dežnik za 21. stoletje z ročajem za odvisnike od pametnih telefonov Moedal & Totem sta šotor in nahrbtnik v enem. Moedal & Totem je nahrbtnik s šotorom Stranske mizice R35 Očarljive minimalistične stranske mizice R35 · ·