ConnectivityBg
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Leto 2017 je za nami, črta je potegnjena pod večino stvari in pogledi so uperjeni v 2018. Črto so potegnili tudi pri Android Authority, vodilnem portalu za naprave Android, in oznanili zmagovalca med najboljšimi pametnimi telefoni 2017 po njihovem izboru.

Pri Android Authority so pod drobnogled vzeli 10 pametnih telefonov, s katerimi so opravili več kot 40 testov. Med telefoni, ki so se uvrstili v ožji izbor, so bili tudi Samsung Galaxy Note, One PLus 5T, BlackBerry KEYone Black Edition in LG V30.

A zmagovalec je lahko samo eden in to je postal Huawei Mate 10 Pro, ki je s 361 skupnimi točkami prepričal uredništvo portala Android Authority. Naprave so ocenjevali v 8 različnih kategorijah (zaslon, zvok, kamera objektivno in subjektivno, baterija, zmogljivost, uporabniška izkušnja in vrednost za ceno). Mate 10 Pro je imel med vsemi napravami najboljše ocene, s čimer si je na koncu prislužil laskavi naslov najboljšega telefona po izboru uredništva portala Android Authority.

Android Authority je največji spletni medij, namenjen najbolj uporabljanemu operacijskemu sistemu na svetu, tj. Androidu, in napravam, na katerih teče. Mesečno s svojimi vsebinami dosežejo več kot 50 milijonov bralcev.

Huawei, čestitamo!

Telefon Huawei Mate 10 Pro lahko po posebni akcijski ceni kupite pri največjem spletnem trgovcu AMAZON, ki vam bo telefon dostavil v Slovenijo v roku dveh dni.

rawpixel-com-378011 Svoj pametni telefon polniš narobe! 1000-500-citymagazine-cover Samsung z najnovejšim predstavnikom Galaxy serije A – Galaxy A8 LG Signature Edition Smartphone - za tiste, ki želite izstopati LG Signature Edition Smartphone: za tiste, ki želite izstopati Honor 7X: novi vrhunski telefon Honor 7X: novi paradni konj vrhunske serije Honor · · ·