cover-vivo-apex
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Brez enega gumba ali odprtine ter z vsemi sladkorčki, je to eden najbolj inovativnih telefonov leta 2019.

Vivo APEX 2019 vse svoje adute stavi na tehnologijo dotika, saj je popolnoma brez kakršnihkoli gumbov ali odprtin za vtiče. Polni se brezžično, tako kot prenaša podatke. Tehnologija Touch Sense zaznava pritisk uporabnika na okvir telefona, ki zazna, kdaj uporabnik poskuša spremeniti glasnost ali zakleniti zaslon. Prav tako pametni telefon nima zunanjih zvočnikov. Namesto tega uporabljajo tehnologijo, ki so jo poimenovali Body SoundCasting. Ta spremeni celoten zaslon v zvočnik. Poleg tega lahko celoten zaslon deluje kot bralnik prstnih odtisov, ne le na omejenem polju, kot pri nekaterih drugih proizvajalcih. V notranjosti je seveda podpora za omrežje 5G, procesor Snapdragon 855, ki ga podpira 12 GB delovnega spomina. Vse to kaže na to, da je to en najbolj revolucionarnih pametnih telefonov, ki jih je svet kdaj videl.

Vivo Apex 2019 je trenutno le koncept, a smo prepričani, da ga bomo skoraj nespremenjenega videli prihodnje leto! Tehnologija namreč napreduje izjemno hitro. In kar je letos koncept, je naslednje leto lahko že resničnost.


Telefon ni od muh! Darkmatter Katim R01: najvarnejši telefon na svetu, narejen za tajne agente mohamed-boumaiza-741577-unsplash Kaj točno posname vaš pametni telefon – vi pa o tem nimate pojma! Vivo iQOO Vivo iQOO: ta hip najboljši telefon za gamerje Wiko_MWC2019_View3 Pro_Glow-06_LD Pametna telefona Wiko View 3 Pro in View 3: izživeto življenje ·