kj
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Z gotovostjo lahko trdimo, da je že stoletja najmočnejše umetniško sredstvo za osebnostno izražanje, prav kozmetika – če ta še prispe v roke nadarjenih oseb, ki imajo občutek za estetiko, nastanejo preobrazbe, ki so naravnost zastrašujoče. In takšne umetnike nam je uspelo tudi najti.

Ličila vam lahko pomagajo ujeti točno določen trenutek. In ravno ti trenutki umetniške preobrazbe so vredni občudovanja. Lahko zakrijejo čisto vsako napako, dodajo tisto, česar nimate na svojem obrazu in popolnoma spremenijo vaš videz. Lahko le v nekaj urah postanete druga oseba. Lepša. Samozavestnejša. Popolnejša.

Da bi dokazali, kakšna je dejanska moč ličil, smo v galeriji zbrali najbolj osupljive preobrazbe, v katerih so osebe dobesedno dobile nov obraz. Upamo, da vas bomo s temi fotografijami spodbudili, da se opogumite in se osebnostno izrazite tako, kot se že nekaj časa želite, a vas je strah družbenega obsojanja. Ne pozabite, življenje je le eno!

Galerija: Ti ljudje so dobesedno dobili NOV OBRAZ:

Odpri galerijo
BeFunky-collage Ne, hvala: 20 razlogov, zakaj NOČEŠ v Avstralijo FaceApp Age Filter: preveč RESNIČEN prikaz, kako se bodo zvezdniki postarali FaceApp Age Filter: preveč RESNIČEN prikaz, kako se bodo zvezdniki postarali Ne boš si upal več v morje: našli so meduzo, velikosti človeka (VIDEO) Ne boš si upal več v morje: našli so meduzo v velikosti človeka (VIDEO) 1395308888143.cached Če bi volitve kaj pomagale, bi jih prepovedali: ironični citati Marka Twaina ·