fbpx

Zaradi ličil jih ne prepoznaš več: ti ljudje so dobesedno dobili NOV OBRAZ

Z gotovostjo lahko trdimo, da je že stoletja najmočnejše umetniško sredstvo za osebnostno izražanje, prav kozmetika – če ta še prispe v roke nadarjenih oseb, ki imajo občutek za estetiko, nastanejo preobrazbe, ki so naravnost zastrašujoče. In takšne umetnike nam je uspelo tudi najti.

Ličila vam lahko pomagajo ujeti točno določen trenutek. In ravno ti trenutki umetniške preobrazbe so vredni občudovanja. Lahko zakrijejo čisto vsako napako, dodajo tisto, česar nimate na svojem obrazu in popolnoma spremenijo vaš videz. Lahko le v nekaj urah postanete druga oseba. Lepša. Samozavestnejša. Popolnejša.

Da bi dokazali, kakšna je dejanska moč ličil, smo v galeriji zbrali najbolj osupljive preobrazbe, v katerih so osebe dobesedno dobile nov obraz. Upamo, da vas bomo s temi fotografijami spodbudili, da se opogumite in se osebnostno izrazite tako, kot se že nekaj časa želite, a vas je strah družbenega obsojanja. Ne pozabite, življenje je le eno!

Galerija: Ti ljudje so dobesedno dobili NOV OBRAZ:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!