Zdaj lahko "nosiš" čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti!
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · Utrip mesta · moda

Gucci je svoje privržence razveselil z novo storitvijo, ki jo bodo lahko preizkusili uporabniki naprav z operacijskim sistemom iOS.

Guccijeva mobilna aplikacija za operacijski sistem iOS je postala bogatejša za funkcijo, ki uporabnikom omogoča, da virtualno pomerijo superge iz kolekcije Ace Sneakers. Podjetje bo po zaslugi nove pridobitve svoje najnovejše modele potrošnikom lahko nazorno predstavilo v najkrajšem možnem času.

Pri razvijanju nove storitve je Gucciju pomagalo belorusko zagonsko podjetje Wannaby. Slednje je sicer na začetku letošnjega leta že lansiralo lastno aplikacijo Wanna Kicks, ki služi enakemu namenu in deluje na podoben način. Na vas je namreč le, da izberete par obutve, ki ga želite pomeriti, in kamero usmerite proti svojim stopalom. Ostalo delo bo opravil vaš pametni telefon.

Uporabniki imajo prav tako možnost, da posnamejo fotografije, na katerih nosijo svoje najljubše Guccijeve superge in jih nato delijo na družbenih omrežjih. Pozabiti ne smemo niti na posebne nalepke, s katerimi lahko še dodatno popestrite svojo uporabniško izkušnjo.

VIBER SUMMER RESCUE KIT visual copy Poletni paket Viber: 6 trikov za fantastično poletje shutterstock_637593085 Najboljše aplikacije za horoskop 2019: imej življenje v svojih rokah! Potuj brez skrbi: najboljše mobilne aplikacije za potovanje! Najboljše aplikacije za potovanja: potuj brez skrbi! Apollo - Tablet add photo APOLLO: RAČUNOVODSTVO PRIHODNOSTI · · ·