zenske frizure 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

21. marca bomo pokopali zimo in takrat bo tudi pravi čas, da spremenimo svojo pričesko, ki bo svetu sporočala, da so pred nami toplejši in prijetnejši dnevi. Kakšne so najbolj priljubljene in trendovske barve las za letošnjo pomlad in s katero boste najbolj odštekane, si preberite v nadaljevanju.

O tem, kakšne bodo ženske frizure 2019 oziroma kakšni so trendi za letošnje leto, smo že pisali. A ker se dobro zavedamo, da ne šteje le oblika pričeske, ampak tudi barva, smo pobrskali za najbolj priljubljenimi in trendovskimi barvami za lase za to pomlad, s katerimi boste ‘zažigale’ in odstopale od povprečja. Izberite svojo najljubšo in se naročite pri frizerju – pomlad je pred vrati!

Rožnato zlata


Rožnato zlata barva las ni ravno največja novost, a letos naj bi po mnenju koloristov zaživela v svojem največjem potencialu. Odlično se bo podala na kodraste lase.

Superčrna


Superčrna barva je bila trend že lansko jesen, nadaljeval pa se bo tudi to pomlad. Gre za bogato črno barvo s pridihom modre. Ta barva bo lasem dala še večji sijaj.

Pastelne barve


View this post on Instagram

You’ll never get the same moment twice. Appreciate this moment

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pomlad je sezona pastenih barv, vključno z nežno koralno, nežno roza in pastelno modro. Zakaj si torej tako ne bi pobarvale še las?

Obrnjen ombré


Leto 2019 je leto eksprimentov, se strinjaš? Ta drzen trend, obrnjen ombre, postaja vedno bolj in bolj priljubljen. Je prava izbira za vse, ki se želite, da bi lasje okoli obraza prišli bolj do izraza, hkrati pa bi radi poživili konice.

Temnorjava barva


View this post on Instagram

"The beauty of a woman must be seen from in her eyes, because that is the doorway to her heart…" . Ein weiteres Portrait aus dem mega shooting mit der lieben Sophia 😍. Ich wünsche euch allen ein wunderschönes Wochenende 😊🙏! * * Model : @sophia.r1 H&M : herself * * #brunettehair #february #modeling #brunettemodel #darkbrownhair #availablelight #blackdress #indoorshooting #portraitphotographer #dynamicportraits #winterdress #homevibes #beautifulhair #munichgirls #rosenheim #winterstyle #wintertimes #munichcity #wienliebe #ingolstadt #portraits #hobbyfotografie #hobbyfotograf #salzburg #theworldofportraits #portraitsmadeingermany #portraitaus #gramkilla #winterlove #ccbports

A post shared by Claus Zehetmaier (@claus.zehetmaier) on

Temnorjava barva je preprosto čudovita. Letos poskusite morda z barvo lesa – rjavo barvo z odtenki pepelnate barve, barve javorja in barve borovcev. Za elegantne dame!

Rosé


Kdo pravi, da roza ni za odrasle in sofisticirane ljudi? Ta odtenek bo ljudi zmede in ne bodo vedeli, ali so vaši lasje roza, rdeči ali rjavi? Če imate torej radi roza barvo, a ne želite, da ta kriči, je rosé prava izbira.

Naravni narastek


View this post on Instagram

Spring teaser @uncommonjames #UncommonJames

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Ko vam letos zraste narastek, ga pustite na miru. Rjav narastek bo v kombinaciji z zlato blond ali rjavkasto blond odlična kombinacija in velik trend. Obrazu bo dodalo toploto in ga osvetlilo.

Marelična barva


Je mogoče, da so lasje videti tako slastni? Očitno je z marelično barvo mogoče prav to. Tudi ta barva pridobiva na priljubljenosti in videti jo bo mogoče prav povsod.

Kremno blond


View this post on Instagram

PRHA babe @__sharnileigh_ 💕 looking HOT with her new blonde locks. At our studio your comfort, hair health and satisfaction is our priority. We believe hair can be your greatest asset and our team of stylist are masters in helping you to achieve your desired colour and style. 🙌🏻 Colour changes and transformations may take between 3-6 hours sometimes longer and require a comprehensive plan. The health of your hair is our priority and during your colour service we will work with you to ensure your hair is treated, repaired and restored to its optimum strength and quality every step of the way. We use Olaplex to make this happen Olaplex rebuilds the inner structure of hair to provide protection whilst colouring. @olaplexau @haircareaust @olaplex For bookings and enquiries please email hello@parisrosehairartistry.com or call ‭0477 433 073‬ PRHA x

A post shared by SUBIACO BLONDE SPECIALIST (@parisrosehairartistry) on

Bi letos blondinke poskusile s kakšno spremembo? Potem je kremano blond naravnost za vas. Gre za precej naraven odtenek z zlatimi poudarki, ki bo pristajal vsakemu tenu kože in vas pomladil.

Koralno rdeča


Koralno rdeča je barva leta, zakaj ne bi bila ta barva potemtakem tudi na vaših laseh? Je primerna za drzna dekleta, je pa res, da bo prav na vseh videti odlično. Njen zlati podton bo poudaril barvo oči – modre in zelene oči bodo izstopale, rjave bodo videti toplejše – zmehčala pa bo tudi ten kože.

Prameni »negative space«


»Negative space« je priljubljen trend barvanja. Gre za način, kjer so enako poudarjeni tako temni kot svetli toni. In to želimo ustvariti tudi pri tej pričeski oziroma teh pramenih. Ta laskava frizura bo poskrbela, da boste videti naravnost s plaže.

Lasje v barvah dragih kamnov


Lasje v barvah dragih kamnov, ki se pomešajo med naravno barvo las, imajo svoj trenutek. Zato se ne bojte eksperimentirati s toni.


porocne obleke 2019 Ženske poročne obleke 2019: najlepše obleke za tvojo sanjsko poroko zenski cevlji 2019 Ženski čevlji 2019: to je najbolj priljubljen model čevljev za to pomlad zenska moda 2019 1 Ženska moda 2019: 3 modni trendi, ki bodo vladali to pomlad shutterstock_521481676 5 čevljev, ki bi jih morala imeti vsaka ženska · · · ·