Ženske frizure 2019: pričeske, s katerimi boš izstopala
Utrip mesta · moda

Vsaka ženska se je že znašla v situaciji, ko si je zaželela spremeniti svojo frizuro, a ni vedela, česa si sploh želi. Odpravila se je k frizerju in rekla, ‘kar strižite’. Če tudi ti to počneš, so potem te ideje za ženske frizure 2019 kot naročene zate. Z njimi boš zagotovo izstopala.

Ljudje nimamo tako radi sprememb, saj nas je strah, kakšna bo nova resničnost, zato niti ni čudno, da mnoge ženske nikoli ne naredijo spremembe na svojih laseh. Tiste, ki so preveč pogumne, pa na drugi strani tako zaupajo frizerjem, da jim kar rečejo, naj naredijo tisto, kar bo videti dobro na njihovi glavi.

Težko rečemo, v kateri kategoriji je dobro biti, a z gotovostjo lahko trdimo, da smo našli najboljše ideje za ženske frizure 2019. S temi pričeskami boš zagotovo izstopala.

PIXIE

View this post on Instagram

Se liga no Pixie da @anaa.favaron! 😍

A post shared by MeuCabeloCurto | ShortHair (@meucabelocurto) on

View this post on Instagram

Some breakfast things ☕️

A post shared by Serli Sarıcılar (@serlisaricilar) on

BOB

BOB S FRUFRUJEM

View this post on Instagram

✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️ 🔴🔴#brushlight #diytop #haircut #hairstyle #hairvideo #tutoriaisinspirations #hair #hairarrange #hairstyles #hairarttut #americanhorrorstory #americansalon #turorialesvideos #hairmakeupdiary #videosfashions #makeupcoach #inspirehairstyles #peinadosvideos #inspirehairstyles @hairarttut @elstilelashes @hudabeauty @hair.artistry @hairvideodiary @hair.video @inspirehairstyles @glam.video @glamhairartist #instagood @makasnisantasi #blonde #instagram #haircut #hairstyle #inspirehairstyles #makeupcoach #peinadosvideos #videosfashions #hairvideodiary #wakeupandmakeup #glamvids #modernsalon #makeupartist #hairartist #hudabeauty #peinadosvideos #efsanesaclar @hudabeauty @inspirehairstyles @hairstyle.daily.inspiration #stylist #hairstyle #hairartist #instagood

A post shared by ZehraHakan VeEkip (@zehrahakanekip) on

LOB

LASJE SREDNJE DOLŽINE

c14c8e8f70ef41d08d47ff8efff45174 PizzaSlime x Crocs: torbica v obliki ‘kroksa’, za katero nihče ni prosil coco-chanel_biggalleryimage 5 presenetljivih dejstev o Coco Chanel, ki jih gotovo ne poznate stilski moski cevlji 5 parov čevljev, ki jih mora imeti vsak moški s stilom Te odštekane asimetrične kavbojke so nov denim trend. Te odštekane asimetrične kavbojke so nov denim trend