fbpx

Ženske frizure 2019: 4 frizure, ki jih bomo to jesen nosile vse punce

Ne skrbite, letos ne boste rabile obiskat frizerja, da boste v trendu s svojo pričesko. Štiri ženske frizure 2019, ki jih za to jesen preprosto obožujemo, namreč bolj ali manj zahtevajo le kakšen dodatek ali dva. In to so frizure, ki jih bomo - zagotovo - nosile vse punce!

Katere ženske frizure 2019 za jesen so nas popolnoma očarale in smo v uredništvu mnenja, da so simpatične, šik in preproste, da jih bomo z veseljem nosile vse punce? Več v nadaljevanju.

Lok za lase

Lok za lase (Foto via princesspolly.com)
Lok za lase (Foto via princesspolly.com)

Loki za lase niso ravno novost, na policah modnih trgovin smo jih lahko videvali celo leto … in očitno jih še bomo. Statement lok za lase bo namreč obvezni dodatek te jeseni. Večji in razkošnješi kot bo, bolje bo. Dobra plat tega trenda je tudi to, da si ga lahko privoščimo, in to brez obiska frizerja.

Zavesasti frufru

Zavesasti frufru (Foto: IG @owengould)
Zavesasti frufru (Foto: IG @owengould)

Se izogibate krajšanju frufruja na primerno dolžino? Nič hudega, letos bodo v modi zavesasti frufruji, ki imajo še eno prednost: za vzdrževanje so za razliko od navadnega frufruja tudi manj zahtevni. Lahko ga kombinirate s zravnanimi lasmi, s čopom, lahko si spnete nekaj las z žametno pentljico … Navdih naj vam bo kraljica tovrstnega frufruja – Kirsten Dunst!

Figa z zaponko za lase (“klipsno”)

Figa z zaponko za lase (Foto: IG @thievesandopal)
Figa z zaponko za lase (Foto: IG @thievesandopal)

Zaponke za lase ali “klipsne” so dolgo veljale za staromodne, letošnjo jesen se vračajo v polnem sijaju, in sicer si bomo z njimi oblikovale fige. Z večjo tovrstno sponko bomo namreč dosegle videz “brezskrbne” pričeske: lasje bodo na mestu, hkrati pa bomo dajale vtis sproščenega šika. Poceni dodatek za lase vas bo popeljal naravnost nazaj v 90. leta prejšnjega stoletja. S “klipsno” pa si lahko seveda oblikujete tudi druge pričeske: spnete lase nazaj, jo igrivo dodate na vrh običajne fige, z njo dekorativno zaključite kito, itd. …

Krep kodri

Krep kodri (Foto: IG @laxciha)
Krep kodri (Foto: IG @laxciha)

Še en trend, ki vas bo ponesel naravnost nazaj v 90. leta prejšnjega stoletja in dokaz, da se moda ponavlja. Krep kodri so bili v tistih časih velik trend, dekleta pa smo jih dosegala s pletenjem malih kitk in pri frizerju, saj večina od nas ni imela krepalnega likalnika za lase. Danes to ne bo več težava. Krep kodre lahko nosimo spuščene, lahko pa jih igrivo spnemo v kite ali čope.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.