shutterstock_1466942885
Utrip mesta · moda · ženska moda

Mehke, tople, privlačne … takšne so ženske frizure 2019 za jesen in zimo. Tukaj so 4 barve za lase, ki bodo absolutni hit te sezone, ustrezajo pa tako blondinkam kot tudi rjavolaskam.

Kakšne so ženske frizure za jesen in zimo 2019? Katere barve bodo še posebej zaznamovale sezono pred nami? Tokrat vam predstavljamo 4 zmagovalke jesenske sezone, ki se bodo odlično podale prav vsem puncam.

Citrinasta blondinka z narastkom

Po mnenju koloristov z druge strani Atlantskega oceana bo citrinastna blond barva absolutni hit te jeseni. Gre za rumenkasto zlato barvo in narastek, ki je za kakšna dva tona temnejši, a je še vedno videti okusno. Takšna pričeska je lažja za vzdrževanje, poleg tega pa je še vedno dovolj svetla in blond.

Medeni prameni

Če ste ljubiteljice pričesk, ki ne zahtevajo veliko pozornosti, potem je pomembno, da izberete pravi barvni kontrast: torej vaša naravna barva v kontrastu z vašimi prameni. Rjavolaske se boste razveselile toplega medenega tona pramen, ki bo deloval zelo naravno in poskrbel za tisti “brezskrbni” šik. Če so vaši lasje kodrasti, potem naj frizer pobarva večjo sekcijo las, saj bodo kodri barvo čez nekaj časa “pojedli”.

Zlata rjavolaska

Bronast oziroma topel zlat ton pramenov bo pri temnejših rjavolaskah dodal dimenzijo. Hkrati je lahek za vzdrževanje, zahteven pa ni niti prehod s svetlih poletnih pramen na jesenski, zlat ton. Frizerju naročite, da vam pramen ne dela takoj iz lasišča, ampak jih nekoliko spusti, da bo vzdrževanje lažje, dimenzija pa boljša.

Zabrisan ombré

Ombre bo letos zgubil na svoji ostrini, hkrati pa se bo prav zaradi nekoliko mehkejšega prehoda preselil tudi na frufru. Barva, ki bo definirala ombre, naj laska vaši naravni barvi, če pa se boste odločile tudi, da vanj oblečete svoj frufru, naj ta lepo objame vaš obraz.

amanda-vick-Az3yuE3out0-unsplash Misliš, da znaš hoditi v visokih petah?! 52328461_138136047223890_6080251828911216907_n Ženski modni trendi jesen/zima 2019: to je vse, kar moraš vedeti! August-collection-slider_1500x So omare polne Zare? To je 8 manj znanih blagovnih znamk, ki jih velja preveriti shutterstock_441846184 Trik, s katerim bo poceni torbica videti 10x dražja! · · · ·