fbpx

Cloudmonster ON se ponašajo z največjim podplatom CloudTec znamke doslej

ON - zanimiv športni tekaški čevelj Cloudmonster

Foto: On
Zadnjič posodobljeno: :

Z razkritjem svojih novih vadbenih čevljev Cloudmonster je švicarski čevljar ON ponudil enega svojih najbolj inovativnih parov doslej.

Z združitvijo svojih posebnih elementov CloudTec tehnologije s podplatom Speedboard, blagovne znamke On, je uspelo izdelati čevelj, ki je sposoben zagotoviti neprekosljivo povračilo energije in največji odboj ter se jih smatra za popoln par čevljev za vsako vadbo, ki jo imate v mislih. Zgodba udobja je zaokrožena s plišasto podlogo za nogavice, ki nudi dodatno podporo. Ne samo, da so udobne, ampak so Cloudmonsters izjemno trpežne in trajnostno izdelane, saj so temperaturno odporne in izdelane iz več kot 30 % reciklirane osnove materialov.


Poleg izjemnega stila blagovne znamemke se te športne copate ponašajo z edinstvenim dizajnom. Nekako sledijo trendu, ki smo ga opazili in trend debelih čevljev praktično dvignejo na nove višine. V tem primeru je povečan CloudTec več kot le kozmetični dodatek, saj blagovna znamka trdi, da so odlični za “oživljanje vsakega teka od enostavnega 5 kilometerskega do dolših 20 in več”, kar bo pokazalo, da so usmerjeni v tek po trdih podlagah.

In cena?! Svoj par lahko dobite za ceno okoli 170 evrov.

Preveri še ostalo ponudbo superg Cloumonster ON

Zadnja posodobitev 2022-12-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

on-running.com
Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!