fbpx

Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo

Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo

Nekateri znaki nezvestobe so tako očitni, da jih ženske ne bi smele prezreti: pozni poslovni sestanki, madeži šminke, vonj po parfumu, ki ga ne uporabljata, itd. Obstajajo pa tudi bolj subtilni znaki, ki lahko kažejo na nezvestobo. Ali vam je zvest? Bodite pozorne na te stvari in morda ga boste ujele.

1. Ne spoštuje svoje mame.

Po besedah dr. Carole Leiberman, avtorice knjige Bad Boys: Why We Love Them, How to Live with Them and When to Leave Them, morajo ženske skrbno opazovati, kako se mož ali fant vede do svoje matere. Če je do nje nespoštljiv, je zelo verjetno, da tudi vas ne spoštuje.

2. Je vasezagledani narcis.

Pazite se moških, ki so vasezagledani narcisi in nimajo sočutja. Moški, ki vidijo ženske kot predmete, bodo bolj verjetno nezvesti. Ne poskušajte jih spremeniti ali pa jih prepričati, da vas potrebujejo, saj se ne bodo spremenili. Tega niti nočejo.

Je samozagledan narcist.
Je samozagledan narcist.

3. Počuti se pomembnega.

Študija, ki so jo izvedli na univerzi v Tilburgu na Nizozemskem, kaže, da imajo pomembni ljudje pogostejše afere. Dr. Joris Lammers pa poroča, da je razmerje med močjo in zaupanjem močnejše kot pa razmerje med močjo in nezvestobo. Najboljši način, da moški ostane zvest je, da postanete njegova zaupnica, hkrati pa mu ne pustite, da mu moč stopi v glavo.

4. Ima nizko samopodobo.

Če ga neprestano skrbi, da se bo postaral, izgubil lase ali pa da ga bodo odpustili, potem njegova samopodoba najverjetneje pada. Morda bo poskušal stvari popraviti s kakšno afero, saj se bo tako počutil bolj moški. Najboljši način, da mu pomagate je, da njegovega uspeha ne primerjate z uspehi drugih in ga hkrati spodbujate, da doseže svoje cilje.

Ima nizko samopodobo.
Ima nizko samopodobo.

5. Predaja se slabim navadam.

Moški, ki veliko pijejo ali pa se celo drogirajo, po navadi nimajo mej in verjamejo, da lahko počnejo karkoli želijo – celo varajo.

6. Naenkrat postane zelo kritičen.

Če ga način, kako pospravljate stanovanje, nikoli ni zanimal, nenadoma pa nič ni prav ali pa ga vznemirja, potem je to dober znak, da je nekaj narobe. Če vas nenehno kritizira in zaničuje,  verjetno poskuša manipulirati z vami in tako preusmeriti pozornost s svojega slabega vedenja. Preden naredite zaključke, poskušajte ugotoviti, ali gre morda za stres ali depresijo.

Predaja se slabim navadam.
Predaja se slabim navadam.

7. Spogleduje se z vsemi.

Če rad očara vsako dekle, ki mu stopi na pot – mamo, sestro, prijateljice – do točke, ko mislite, da se bodo ob njem stopile, potem se to skoraj verjetno dogaja tudi z drugimi ženskami. Jasno dajte vedeti, da boste z razmerjem nehale, če ne bo nehal s takšnim početjem. Moški so lahko očarljivi, ne da pri tem varajo, a vseeno so lahko bolj previdni.

8. Vedno pozablja.

Je pozabil na vaš rojstni dan, najljubšo restavracijo ali vaš naj okus? Je pozabil na svoje obljube? Če se pretvarja, da je na svojo napako pozabil, vas poskuša zmesti in meša vaše najljubše stvari s stvarmi drugih, potem to ni dober znak.

Spogleduje se z vsemi.
Spogleduje se z vsemi.

9. Je zadržan.

Če se skrije, ko ga kdo pokliče, ali pa se ne javi na klice, ko ste blizu, vas bi morda moralo skrbeti. Če si redno spreminja geslo in ‘pozabi’ telefon v službi ali v avtu, so to razlogi za skrb.

10. Vajina intima se spremeni.

Če je manj ljubeč, vendar se še vedno želi ljubiti, vajina intima ni več enaka. Če imate pomisleke, se o tem pogovorita. Povejte mu, da mora biti bolj ljubeč, da se je spremenil, in ga vprašajte, če je kaj narobe. Če spremembo zanika, bodite previdne. Morda se kaj dogaja.

Če spremembo zanika, bodite previdne.
Če spremembo zanika, bodite previdne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!