Najboljše romantične komedije 2018

Smo za romantične komedije morda postali preveč cinični? Lahko si dopovedujemo, da temu ni tako, a ni nobenega dvoma, da so se naše zahteve, kakšna mora biti romantična komedija, z leti spremenile. In to so najboljše romantične komedije 2018.

Katere so najboljše romantične komedije 2018? Tukaj je 5 filmov letošnjega leta, ki so ljubezen prikazali na vse mogoče načine.

To All the Boys I’ve Loved Before (2018)


Netflixov film temelji na prvi knjigi bestsellerjev Jenny Han in sledi zgodbi srednješolke Lare Jean Covey. Njena skrivna ljubezenska pisma, ki jih je pisala nekdanjim simpatijam, zdaj po spletu okoliščin najdejo pot do teh fantov.

Set It Up (2018)


Dva deloholika, ki ju igrata Lucy Liu in Taye Diggs, združita njuna preobremenjena asistenta (upodobila sta ju Zoey Deutch in Glen Powell). Energija med Zoey in Glenom je tako spogledljiva in zabavna, da so ju mnogi že primerjali s tisto med Meg Ryan in Tomom Hanksom.

Crazy Rich Asians (2018)


Film temelji na smešni mednarodno uspešni trilogiji Kevina Kwana in pripoveduje zgodbo Newyorčanke, ki sprejme predlog svojega fanta, da z njegovo družino preživi poletje v Singapurju. Tam izve, da je njen bodoči mož nesramno bogat in prav tako najbolj zaželen moški in državi.

Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again, 2018)


V nadaljevanju filma smo priča dogodkom pred in po prvem filmu, ki je luč sveta ugledal 2008. Vidimo lahko Donnino življenje, preden je postala mama in preden je spoznala vse potencialne partnerje. Film se je pričakovalo 10 let in oboževalci niso razočarani. Vrnili so se stari obrazi, nekaj je novih, vsi tisti hiti Abbe, ki so jih izpustili v prvem filmu, so zdaj doživeli svoj filmski debi.

Z ljubeznijo, Simon (Love, Simon, 2018)


Tudi ta film temelji na knjigi, in sicer na uspešnici Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, ki jo je spisala Becky Albertalli. Simon, 17-letni fant, ki skriva, da je gej, se zaljubi v svojega sošolca, katerega identiteta ni jasna. Pozna ga namreč le po spletnem nadimku Blue. Ko njuna skrivnost postane javna, se mora Simon soočiti z drugimi in s sabo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Death to 2020: dokumentarni film, ki na humorni način odseva leto 2020