Najboljši romantični filmi: 5 ljubezenskih filmov za dolge poletne večere

Foto:Juliet, Naked/ Imdb.com
Zadnjič posodobljeno: :

Romantični filmi so ideal romance, ljubezni, iskanja sorodne duše in nečes, kar nam je morda prodala filmska industrija. Že Aristotel je rekel, da je ljubezen ena duša, naseljena v dveh telesih in morda prav zaradi tega tako radi gledamo romantične in ljubezenske filme ter hrepenimo po večni ljubezni. Izbrskali nekaj novejših romantičnih filmov, ki imajo zanimiv razplet.

Someone Great (2019)

Izjemno zabaven, očarljiv in ganljiv film govori o mladi novinarki, ki se je zaradi poslovne ponudbe odločila za selitev v San Francisco, a mora zaradi tega prekiniti kar 9-letno zvezo. Zadnjo noč v New Yorku želi preživeti v družbi čudaških najboljših prijateljev. Kljub temu ne pričakuje pravega čustvenega tobogana, ki jo čaka. Someone Great je romantična komedija o ljubezni, izgubi, rasti in večni vezi prijateljstva.

Set it up (2018)

Set It Up je ameriška romantična komedija iz leta 2018. Film govori o dveh prezaposlenih asistentkah, ki zaradi zelo strogih šefov nimata svojega lastnega življenja. Stvari pa se začnejo spreminjati, ko spoznajo, da imajo vsi isto težavo. Le to želijo rešiti tako, da se morajo zaljubiti.

What if (2013)

Gre za očarljivo romantično komedijo v katerem igralec Radcliffe igra mladega Wallacea, ki je zapustil fakulteto. Nato spozna dekle po imeni Chantry in skupaj preživita zabaven večer. Wallace in Chantry vzpostavita takojšnjo povezavo, skleneta tesno prijateljstvo in medsebojno kemijo, zaradi česar se par začne spraševati, kaj če je ljubezen vašega življenja pravzaprav vaš najboljši prijatelj?

Decoy Bride (2012)

Še ena romantična komedija, ki obstaja že dolgo, a nikoli ni postala priljubljena, zato si jo je vredno ogledati še danes. James se želi poročiti s filmsko zvezdo. Zaradi njenega slavnega življenje se odločita, da se bosta poročila na škotskem otoku, kjer bosta imela zasebnost. Ko novinarji le ugotovijo, da se slavna igralka skuša poročiti , se odločita, da najameta lažno nevesto. Težave pa nastanejo, ko se James v njo zaljubi.

Juliet, Naked (2018)

Anni živi s svojim fantom, obsesivnim oboževalcem glasbenika Tuckerja Croweja. Njuno življenje se spremeni, ko se pojavi star akustični demo posnetek ene izmed glasbenih uspešnic pevca. Gre za komično zgodbo o življenju in novih življenjskih priložnostih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!