5 znakov, s katerimi ti partner pokaže, koliko mu pomeniš

Malenkosti, ki ti ogrejejo srce!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Sem mu še všeč? Me še ljubi? Si me še vedno želi, čeprav sem se zredila za nekaj kilogramov? Sva po vseh teh letih še vedno - midva? Neskončno vprašanj. Odgovore nanje smo vam zapisali v nadaljevanju.

Ne glede na to, koliko časa traja vaše razmerje, ali gre za resnejšo zvezo, ki traja že leta, ali za tisto, ki je šele v povojih, se ženska vsaj enkrat vpraša: “Kaj in koliko mu pomenim?”.

Mnogi moški preprosto niso vajeni romantike in izbruhov ljubezni, ki jih nežnejši spol vedno rad sliši in doživi.

Toda z malenkostmi in majhnimi znaki pozornosti, ki jih je včasih težko opaziti, vam moški dajo vedeti, da brez vas njihovo življenje ne bi bilo enako.

Podpira vaše želje in sanje

Ko se vez med dvema osebama razvija, se razvijajo tudi posamezniki v njej. Pravi partner bo vedno z vami na katerem koli “potovanju”, za katerega se v življenju odločite. Podpiral bo vaše želje in sanje, ki jih želite uresničiti ne glede na to, ali gre za spremembo službe, nov hobi, vpis na fakulteto ali kaj drugega. Spodbujal vas bo k razvoju in rasti ter tveganju, ki ga morda ne bi sprejeli, če z njim ne bi delili svojih sanj. Zanj je vaša sreča pomembnejša od majhnih žrtev, ki jih bo moral narediti, da boste lahko postali oseba, ki si želite postati.

Še vedno vas poskuša presenetiti

Na samem začetku zveze moški poskušajo ujeti vsak možen trenutek, da se vas dotaknejo, poljubijo, objamejo ali presenetijo. Ko razmerje napreduje in začnete z njim deliti svoje življenje, tudi evforija z začetka zveze začne izginjati. Vendar to ni alarmni signal, ampak tako imenovani tiha ljubezen, v kateri se pari začnejo počutiti prijetno in sproščeno. Če pa vas moški od časa do časa poskuša presenetiti, da vam polepša dan, potem ste zanj resnično posebni.

Ljubezen ni le beseda. Jeremy Banks / Unsplash

Ni nujno, da gre za draga darila, ampak za malenkosti, ki jih boste v tistem trenutku cenili. Lahko je navadna čokolada, sladkarije, rože ali parfum, ki vam je všeč.

Zaupa vam

Ženske in moški so kompleksna bitja. Če vam moški zaupa dovolj, da z vami deli svoje težave, pa tudi negotovosti s katerimi se dnevno bori, potem vam želi povedati, kako pomembno je zanj vaše mnenje. Želi si, da bi bili v njegovo življenje vpleteni toliko kot on v vaše. Želi, da ste ob njem v trenutkih, ko se počuti ranljivega.

Gleda vas v oči

Ko greste na romantično večerjo in sedi nasproti vas gleda in aktivno posluša, kaj imate povedati. Ta majhen, a močan znak kaže, da ste zanj pomembni, in da ga zanima vse, kar imate za povedati.

Z vami gre tudi tja, kamor ne gre rad

Ste želeli iti na kakšen dogodek, ki vašemu moškemu ni bil po volji. Če je bil v teh trenutkih prisoten, je to znak, da ga še vedno skrbi za vas. Ve, da je njegova prisotnost za vas pomembna. V teh trenutkih da svoje želje na stran, samo da vas osreči.

Včasih dejanja govorijo glasneje kot besede, pri moških pa se to zgodi veliko pogosteje kot pri ženskah. Ljubezen ni izgovorjena beseda ljubim te, temveč majhne stvari, ki jih je včasih težko opaziti.

Te majhne stvari, ki ogrejejo srce, ustvarjajo tiste ljubezenske zgodbe, ki trajajo celo življenje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!