fbpx

Coco Café – drugačen portoroški Cafe

Kam iti na pijačo v Portorožu s pogledom na morje, odlično glasbo in res sproščeno atmosfero? Coco Café.

Osnovne Informacije
Naslov
Coco Café
Obala 14
Portorož
Povezava
Urnik
Kontakt
031 772 971

Najboljši pokazatelj, da se v Coco Café obiskovalci res počutijo dobro, so domačini. Coco Café je prostor, kjer si lahko to, kar ti najbolj paše. Njihova ekipa pod ležernim portoroškim soncem izpolnjuje preprost a iskren plan; obiskovalce oborožiti z zadostno količino poletnih vibracij! S pisanimi koktajli ter pozorno izbranimi ritmi. Njihovo vodilo je že vrsto let predstaviti vse alternativne različice elektronike, ki jih sicer ne bomo slišali nikjer drugje. Seveda pa posegajo tudi po že preverjenih ritmih kompilacij Buddha Bar, Cafe del Mar, Gotam Project, proti popoldnevu pa se ritmi obarvajo z navdihom različnih internetnih radiev, kot so Ibiza Global Radio, Ibiza Sonica.

Osvežilni koktejli
Osvežilni koktejli

Ob večerih se Coco Café opogumi in zakoraka v ritme housa, deep housa, tribal latina in mehkega tech-housa. Za mešalkami ne gostijo zvezdniških imen, pač pa bolj ali manj anonimne glasbene strokovnjake, ki v Coco Café-ju vidijo svoj kreativni inkubator, v svojih obiskovalcih večni navdih za inovacijo.Vzdušje zakrivijo vsi. VIP-a ni! Ali drugače… vsi smo VIP. In prav slednje nam daje občutek domačnosti, kjer se lahko ob pestri ponudbi različnih pijač in prijaznega osebja sprostimo ob odlični glasbi s pogledom na morje.

Dogajanje v juliju
Dogajanje v juliju

Dodatne Informacije

Facebook: Coco Café

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!