Cohenovo skladbo je zapela v beneški vodnjak in osupnila svet

Vodnjak - Aleluja

17-letna Tiffany je v času šolskih počitnic s šolskim zborom obiskala Italijo, kjer so prepevali v številnih katedralah. A potem je v Benetkah naletela na vodnjak z izjemno akustiko in se priložnosti ni mogla upreti. Vanj je zapela skladbo Hallelujah Leonarda Cohena in posnetek je obkrožil svet. Ko boste slišali njeno izvedbo, vam bo takoj jasno, zakaj.

Študentka Tiffany Day je med tedenskimi počitnicami s kansaškim šolskim zborom obiskala Italijo, kjer so med ekskurzijo gostovali v številnih katedralah. Ko je Tiffany naletela na vodnjak v Benetkah, se ni mogla upreti neverjetni akustiki le-tega in je vanj zapela skladbo Hallelujah, ki jo v originalu izvaja Leonard Cohen (tej lahko prisluhnete spodaj).

PREBERITE ŠE: Nike z zvezdniškim oglasom, ki promovira enakost in bi ga moral videti vsak


Če vam ob Dayinem posnetku ne bodo šle kocine pokonci, potem vam ne morejo iti ob ničemer. To dekle ima vsekakor svetlo prihodnost.

Dodatne Informacije

Več posnetkov:
youtube.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!