Čokoladni atelje Dobnik – sveža malinova mousse torta

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, nas tokrat k sebi mami z njihovo vrhunsko malinovo torto. Sestavine v čokoladnem in malinovem moussu zagotavljajo pravo kulinarično eksplozijo okusa, ki nam bo polepšala pomladne dni.

Malinova čokoladna mousse torta bo tako navdušila vsakega sladokusca. Moderen francoski pristop ter domišljija ateljeja Dobnik pa zagotavljajo pravi kulinarični užitek. Pri izdelavi svojih sladkih izdelkov ne uporabljajo konzervansov, mi pa lahko tako uživamo v polnem naravnem okusu in hkrati poskrbimo še za svoje zdravje. Ročna izdelava jim omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajajo letnemu času. Malinovo čokoladno mousse torto lahko tako naročimo v poslovalnicah v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – sladka pomladna bonboniera Pomlad

Oglejte si slastno torto Malina v galeriji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.cokoladniatelje.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Untouched by Light: prvo peneče vino na svetu, ki se proizvaja, prodaja in okuša v temi