Collecta 2018: mednarodni sejem zbirateljstva

Med 23. in 24. marcem 2018 bo ponovno potekal največji zbirateljski sejem v Sloveniji. Collecta 2018, mednarodni sejem zbirateljstva, bo tudi letošnje leto na Gospodarskem razstavišču organizirala srečanje največjih evropskih zbirateljev in ljubiteljev zbirateljskih zbirk. Vstopnice za dogodek bo moč kupiti na blagajnah Gospodarskega razstavišča. Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5,00 €

Collecta 2018, mednarodni sejem zbirateljstva, bo potekala od 23. do 24. marca 2018. Na dogodku, na katerem se srečajo največji evropski zbiratelji in trgovci, si bo možno ogledati dragocene zbirke s področij filatelije, numizmatike, kartofilije, militarije, antikvitet, gramofoskih plošč in zgoščenk, stripov, figuric, mineralov, fosilov ter dragih kamnov. Dogodek, ki bo potekal v prostorih Gospodarskega razstavišča, bo razdeljen na štiri vsebinske sklope: prodajni del, razstave, dražba ter predavanja za strokovno in splošno javnosti. Za vstop na Collecto bo treba odšteti 5 evrov, za otroke in invalide ter njihove spremljevalce pa je vstop brezplačen. Vstopnice so naprodaj na blagajnah Gospodarskega razstavišča. Lepo vabljeni!

PREBERITE ŠE: Knjižno-literarni festival Literature sveta – Fabula 2018

Utrinek iz Collecte 2017
Utrinek iz Collecte 2017

Dodatne Informacije

Več informacij:
collecta.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!