fbpx

Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici

Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici

Črno zrno se podaja v zgolj eno državo, pridelovalko kave – Kolumbijo, in od tam slovenskim ljubiteljem napitka prinaša paleto arom in okusov, ki so odraz geografske raznovrstnosti države in njenih prebivalcev. Kolumbijsko črno zlato lahko po novem okušamo in kupimo na Gornjem trgu v Ljubljani, kjer nas čakajo prvovrstne kave.

Osnovne Informacije
Naslov
Črno zrno
Gornji trg 17
Ljubljana
Povezava
Urnik
Od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00, v soboto in nedeljo od 10.00 do 18.00.
Kontakt
info@crnozrno.com

Kolumbija ni zgolj država porekla, temveč izhodiščna točka za popotovanje, na katerem odkrivamo življenje več kot 500 tisoč družin, ki se na višini med 500 in 2000 metri nadmorske višine ukvarjajo z mikropridelavo kave. Skodelica speciality kave je rezultat predanega dela velike skupine ljudi, ki v množični prodaji kave ostanejo anonimni. Črno zrno svoje iskanje popolne skodelice zato začenja na nasadih, kjer se pridelovalci, kot so Noel Bedoya, Juan Porras in njune družine, že več desetletij ukvarjajo s pridelovanjem, izbiranjem in izpopolnjevanjem agrikulturnih procesov, da bi tako iz zrna potegnili najboljše, kar ponuja njihova zemlja.

PREBERITE ŠE: Kavarna Stow: dom pravih kavoljubcev

Dobrodošli v Črno zrno, kjer vas čaka prava kolumbijska kava.
Dobrodošli v Črno zrno, kjer vas čaka prava kolumbijska kava.

Delo in logistika družinskega podjetja Jesús Martín in podjetja Caravela zagotavljata vrhunsko kakovost zelenega zrnja, še preden se poda na pot proti Evropi. V Sloveniji za nadaljevanje procesa na najvišji ravni skrbi pražarna Stow, ki z načinom praženja poudari profil posameznega porekla in zagotavlja vedno svežo, lokalno praženo kavo.
Kavo lahko v Črnem zrnu zdaj kupite in okušate tudi na Gornjem trgu za rdečimi vrati, kjer vas z veseljem pričakujejo in vam seveda tudi svetujejo.

Galerija – Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici

Dodatne Informacije

Več informacij:
crnozrno.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.