Čudovita kolekcija Zara Home za poletje 2020 v ospredje postavlja naravne materiale

Nova kolekcija Zara Home za poletje 2020 se osredotoča na odprte prostore, kjer bomo v prihodnjih mesecih preživeli večino časa in pa na naravne materiale, ki že sami po sebi oddajajo poletne vibracije.

Topli dnevi nas vse bolj vabijo v naravo, na naše balkone, terase in vrtove. In tega se dobro zavedajo tudi pri španskem gigantu Zara, kjer so za svojo kolekcijo za dom za poletje 2020 tokrat izbrali naravne materiale, predvsem ratan in rafijo. Pleteno pohištvo izžareva določeno udobje in šarm, zaradi česar je v zadnjih letih tudi zelo priljubljeno in nepogrešljivo pri dekoriranju naših teras ali vrtov.

Vse bolj pa se detajli ali samo tovrstno pohištvo uporabljajo tudi v notranjosti, saj se izredno dobro prilegajo takorekoč vsakemu slogu interierja. Zaradi svoje nevtralnosti jih je namreč mogoče zlahka kombinirati.

Tako boste v novi kolekciji Zara Home 2020 našli kose, ki jih boste lahko uporabili tako zunaj kot tudi v notranjosti. Sem sodijo predvsem lučke in košare iz ratana ali pa vaze z detajli v videzu jute. Če ljubite cvetje ali zelišča, vas bodo zagotovo navdušili čudoviti lončki nepravilnih oblik, ravnodušni pa ne boste niti do manjšega zložljivega stola iz ratana, ki ga lahko vzamete s seboj na piknik v park.

Vse izdelke lahko kupite na zarahome.com.

Galerija: Zara Home za poletje 2020

Dodatne Informacije

Več informacij:
zarahome.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Trendi za dom 2020: kako si to jesen opremiti interier?