fbpx

Čustveni Zlatan Ibrahimović v oglasu za Volvo V90 pokaže svojo nežno plat

Zlatan Ibrahimović in Volvo zopet združila moči.

"Greš svojo pot, a nikoli ne pozabiš, iz kod prihajaš." Švedsko-bosanski nogometni virtuoz Zlatan Ibrahimović in Volvo sta posnela Prologue, čustven oglas za model Volvo V90 s katerim slovita švedska znamka avtomobilov začenja novo poglavje v svoji zgodovini, pri tem pa ne pozablja na svoje korenine, kot tudi ne priljubljeni Ibrakadabra.

Zlatan Ibrahimović se le redko razneži. V najnovejšem oglasu za Volvo V90 stori prav to in pokaže še svojo nežno plat. Poudarek zgodbe pa je na tem, da ni nikoli pozabil od kje prihaja. Začne takole: “To ni moj dom. Prihajam od drugje. Moja mama je iz Hrvaške, oče pa prihaja iz Bosne. Odrasel pa sem v tem majhnem predmestju na Švedskem.” In nadaljuje: ”Nisem imel veliko stvari. Samo svoje nemirne misli in velike sanje. Hotel sem iti dlje kot ostali. Kjerkoli sem bil, sem delal več kot drugi. V Ajaxu, Juventusu, Barceloni, Milanu in Parizu. Poslušal sem, ampak nisem vedno ubogal. Vedel sem, kaj je dobro zame.”

Zlatan Ibrahimović in Volvo ponovno združila moči.
Zlatan Ibrahimović in Volvo ponovno združila moči.

Za zaključek gre najgloblje: ”Greš svojo pot, a nikoli ne pozabiš, od kod prihajaš.”

PREBERITE ŠE: Novi Volvo V90 – Švedi so vselej znali delati karavane

Naturalizirani Šved pooseblja številne vrednote Volva, s katerim je leta 2014 že posnel atraktiven oglas za Volva XC70. ”Kampanja (za Volvo V90, op.p.) slavi neodvisnost mišljenja in moč, ki izhaja iz zmožnosti, da razmišljamo drugače. Med Zlatanovo potjo in Volvovimi potmi je veliko podobnosti. Tudi pri Volvu do svojih dosežkov nismo prišli tako, da smo posnemali vse ostale,” je razmišljal Anders Gustafsson, podpredsednik skupine Volvo Car Group za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!