Timber: prostoročni zvonec za gorsko kolo

Zvonec za gorsko kolo Timber

Timber je prostoročni zvonec za gorsko kolo. Če se vozite s kolesom po obljudenih gorskih poteh oz. stezicah, potem veste, da morate pogosto posegati po kolesarskem zvoncu. A ko imate polne roke dela s krmiljenjem, zna biti to nevarno početje, saj lahko hitro izgubite oblast nad kolesom. To rešuje Timber, ki zvoni namesto vas!

Osnovne Informacije
Znamka

Timber

Model

Trail Awareness Mountain Bike Bell

Cena

13 €

Trgovina

Amazon

Timber je prostoročni zvonec za gorsko kolo, ki rahlo spominja na ročni oz. kravji zvonec, seveda zapakiran v modern dizajn. Čeprav veliko gorskim kolesarjem MTB-kolo in zvonec za kolo ne gresta skupaj, kot ne gresta MTB oz. cestno kolo in tačka, pa vsi dobro vemo, kako praktična sta lahko oba. Timber tudi ni videti kot klasični zvonci za kolo, zato zaradi njega ne boste nič manj kolesarja!

PREBERITE ŠE: Ta+Too – kolesarski sedež, ki gre vedno s teboj


Namesto da mimoidoče presenetite in jim na daleč vpijete, naj se vam umaknejo, to prepustite zvoncu za gorsko kolo. Ta se samodejno aktivira, ko je kolo v gibanju, vse, kar morate storiti, je, da preklopite stikalo, in Tumber se bo začel oglašati s prijetnim zvokom (moč zvonjenja lahko prilagajate). Prav tako preprosta, kot je aktivacija, je preprosta montaža, zato ga lahko mile volje prestavljate s krmila na krmilo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!