D-Fly Dragonfly: prestiž med električnimi skiroji

Londonsko podjetje D-Fly je predstavilo električni skiro, za katerega trdijo, da je luksuzni, visokozmogljiv 'hiperskiro'. Dragonfly zagotavlja vznemirljivo vozno izkušnjo, izjemno kakovost izdelave, najnovejšo tehnologijo in dovršen premium dizajn.

D-Fly Dragonfly je v razvoju že tri leta, vanj pa je bilo vloženih že več milijonov evrov. ‘Kačji pastir’ bo zdaj vendarle na voljo poleti 2020, v svoji prvi omejeni seriji. Dragonfly ima za skiro nenavaden dizajn, ki spominja na superavtomobil ali na luksuzno limuzino. Vitek okvir je narejen iz lahkih in močnih ogljikovih vlaken, aluminija, ki ga uporabljajo v vesoljski industriji in lesa pavlovnije, ki je dodatno ojačan z ogljikovimi vlakni. Žarometi so takšni kot v avtomobilski industriji, na voljo pa so celo smerniki. Dragonfly se lahko požene do 60 km/h, osnovna izmenljiva baterija pa ima dovolj energije za skoraj 18 kilometrov dolgo pot. Če si omislimo večjo baterijo, se bomo lahko vozili do 45 kilometrov daleč.

D-Fly Dragonfly
D-Fly Dragonfly

Dragonfly prinaša nov sistem krmiljenja, pri katerem si pomagamo s kombinacijo nagibanja in obračanjem krmila. Ima dvojno neodvisno vzmetenje, štirikolesni pogon in štirikolesno krmiljenje. 4,5-palčni zaslon z ločljivostjo 4k poskrbi za dostop do aplikacij in povezljivost s pametnimi telefoni, prek katerih lahko uporabljamo navigacijo, z navodili na zaslonu skiroja. Dragonfly je resnično nekaj posebnega in zagotovo skiro, kakršnega še nismo videli.

Galerija: D-Fly Dragonfly

Dodatne Informacije

Več informacij:
d-flygroup.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Volkswagen ID.4: Prvi električni SUV v Volkswagnovih vrstah