Hvad er sødere end en bounty-bar? Bounty kage! Dette vil tilfredsstille selv de mest krævende bountyholics. Du skal bruge lidt tid og endnu mindre konfektionsviden til det!
Opskrift til domače čokoladice bounty smo vam že izdali, zdaj pa je čas, da se naučite pripraviti še bounty torto, za katero prav tako ne potrebujte pečice. Tako enostavno je, da s pripravo ne morete zgrešiti!
LÆS MERE: Opskrift: Hjemmelavede bounty chokoladebarer lavet på 10 minutter
Recept za bounty torto:
Sestavine za bounty torto:
Za biskvit:
- 250 g maslenih piškotov
- 30 g kokosove moke
- 20 g kakao
- 150 g smør
Til cremen:
- 120 g kokosmel
- 250 g sira maskarpone
- 120 g sukker
- 100 ml tekoče sladke smetane
- 250 ml stepene smetane
- 50 g smør
Til dressingen:
- 200 g chokolade
- 100 ml sød fløde
Postopek priprave boutny torte:
Sprva zmeljemo piškote in jim dodamo kokosovo moko, stopljeno maslo in kakav. Testo razporedimo po okroglem pekaču (premer 24 cm), obloženim s peki papirjem ali namaščenim z maslom, ter postavimo v hladilnik. Nato se lotimo kreme. V kozici na zmerni temperaturi mešamo maslo, kokosovo moko, sladkor in sladko smetano, in sicer toliko časa, da se sladkor in maslo stopita. Nato dodamo še marskarpone. Masa naj v hladilniku dela družbo biskvitu najmanj pol ure. Nato vmešamo še stepeno smetano. Razporedimo po podlagi in pekač še za pol ure prestavimo v hladilnik. Sledi le še priprava preliva. V sladko smetano nadrobimo čokolado in v kozici na zmerni temperaturi mešamo, dokler se čokolada ne stopi. Prelijemo po torti in čez noč pustimo v hladilniku, da se strdi. Pa dober tek!