Dan Fordovih novosti 2016 tudi v družbi Petra Prevca

Zadnjič posodobljeno: :

Ford za avtomobilistične navdušence tudi letos organizira spektakularni dogodek, ki bo postregel s številnimi presežki in doživetji za vso družino. Premierno si boste lahko ogledali prva vozila prestižne linije Vignale, ki izstopajo z vrhunsko prefinjenostjo in bogato opremo. Ob prenovljenemu Rangerju se vam bo predstavil tudi popolnoma novi Ford Edge, ki kot veliki SUV zaokrožuje Fordovo paleto športnih terencev.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

AMZS Center varne vožnje Vransko

Organizator

Summit motors d.o.o.

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop prost

Srečnim izžrebancem se bodo uresničile najbolj adrenalinske sanje, saj jih bodo izkušeni inštruktorji zapeljali na spektakularno vožnjo po poligonu z dvema Fordovima legendama: Focusom RS ali Mustangom z motorjem V8!

PREBERITE ŠE: Vse zmage Petra Prevca

Dan Fordovih novosti na Vranskem bo popoln tudi za vse, ki običajno ne sedite za volanom, saj vas čaka bogat in zabaven spremljevalni program, v katerem se boste lahko preizkusili v različnih zabavnih izzivih. Naj vam izdamo skrivnost, da se boste v teh izzivih lahko pomerili z našimi izvrstnimi nordijci Petrom Prevcem, Jurijem Tepešem in Vesno Fabjan. In kaj lahko naredi ta dan še lepši kot vrhunska kulinarika, za katero bo poskrbel masterchef Darko Klemen, ki bo razvajal vaše brbončice.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H20 XT: Yamaha na vodo