fbpx

Dan Fordovih novosti na Vranskem je uspel!

Dan Fordovih novosti na Vranskem 2013

Dan Fordovih novosti 2013 je vsem obiskovalcem ponovno dokazal, da bo naša vsakodnevna vožnja z vgrajenimi sodobnimi varnostnimi sistemi lahko bolj sproščena in še bolj varna za vse udeležence v prometu.

Summit motors Ljubljana je letos že tretje leto zapored organiziral Dan Fordovih novosti, kjer so povabljeni poslovni partnerji med prvimi preizkusili dinamiko najnovejše Ford Kuge, si v živo ogledali atraktivnega Ford Mustanga, se v spremstvu nekdanjih rally voznikov popeljali z novo Ford Fiesto ST ali Focusom ST ter doživeli pravo off road preizkušnjo na terenskem poligonu z mišičnjakom Ford Rangerjem ali spretno Ford Kugo.

Veliko presenečenj voznikov ob samodejni zaustavitvi vozila pred oviro s pomočjo sistema za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih je plastično prikazal Ford Focus in dokazal, da je sistem nepogrešljiv v mestni gneči, v času poletnih kolon na avtocesti in še bi lahko naštevali.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!