Dark Knight – predelana Mazda MX-5 Miata = serijski Batmobil

Dark Knight - predelana Mazda MX-5 Miata

Dark Knight je najboljši približek serijskemu Batmobilu do zdaj. Pod predelano Mazdo MX-5 Miato se je podpisala japonska predelovalska hiša DAMD, ki se rada tako ali drugače poigrava s serijskimi vozili in jih predeluje v zbirateljske kose. Tokrat je pripravila sanjsko vozilo za ljubitelje Batmana.

Dark Knight, predelana Mazda MX-5 Miata, navdušuje v vseh pogledih, predvsem pa navdušuje dejstvo, da čeprav navdih črpa iz izrazito filmskega vozila, ne pretirava z body-kitom. Avto je tako ”le” agresiven, ekscesov pa se je DAMN (Dream Automotive Development and Design) izogibal. Prevladuje za Viteza teme značilna črna barva, nekaj detajlov pa je rdečih in srebrnih.

Dark Knight Mazda MX-5 Miata.
Dark Knight Mazda MX-5 Miata.

Kupec lahko izbira med dodatki iz steklenih vlaken ali karbona, privošči pa si lahko tudi v črno odeta platišča Spirit Racing.

PREBERITE ŠE: DIY e-board: električna rolka narejena doma

Če bi imel Batman Mazdo MX-5 Miato v svoji votlini, bi bil to resda najcenejši avtomobil Brucea Wayna, a če pravi Batmobil tisti večer ne bi bil na voljo, bi Dark Knight zlahka vskočil.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kamispeed.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Totem Automobili Alfa Romeo Giulia GT Junior: klasik za moderne čase