Datum rojstva razkriva vašo ljubezensko usodo: ugotovite, kdaj vas čaka srečanje s sorodno dušo!

Zadnjič posodobljeno: :

Numerologi menijo, da lahko svojo ljubezensko usodo napovemo s pomočjo rojstnega datuma.

Ste oseba, ki živi za ljubezen, duša, ki se zlahka in pogosto zaljubi, ali oseba, za katero je ljubezen le en vidik življenja?

Čeprav smo ljudje edinstveni in imamo različne značilnosti, smo glede na numerologijo razdeljeni na 9 osnovnih tipov. Poiščite število, ki ustreza datumu rojstva, in ugotovite, kaj vas čaka na ljubezenskem področju v bližnji prihodnosti.

Če ste rojeni 1., 10., 19. ali 28. v mesecu, ste število 1

To so praktični in zelo čustveni ljudje. Zlahka se zaljubijo, a ko dajo svoje srce, ostanejo zvesti do konca. Pogosto so povezani z dušami, ki so jih srečali v otroštvu, zato so nagnjeni k dolgoročnim odnosom.

Iščejo dušo, zelo podobno sebi, in pogosto ne trpijo razlik, zato jim sledi usoda pogostih razpadov zvez in razočaranj.

Ko bodo razumeli, kaj strpnost in razumevanje pomenita v ljubezni, bodo našli pravo srečo.

Če ste rojeni 2., 11., 20. ali 29. v mesecu, ste število 2

To so občutljivi in muhasti ljudje, ki običajno ustvarijo močno duševno povezavo z ljubljeno osebo. Ko se z nekom vežejo, se temu odnosu težko odpovedo.

V ljubezni jim je mentalna in čustvena stran pomembnejša od fizičnega videza, pri iskanju nove ljubezni pa prisluhnejo svoji intuiciji.

Ti ljudje so lahko dolgo sami in ne bodo vas kar tako spustili blizu. Toda ko se v njihovem življenju pojavi sorodna duša, jo bodo začutili in vedeli.

Če ste rojeni 3., 12., 21. in 30. v mesecu, ste število 3

Ljudje z ljubezenskim številom 3 so vedno romantični, vedno zaljubljeni in neskončno radodarni v svoji ljubezni. So očarljivi partnerji, vendar se lahko ohladijo, ko občudovanje in nežni občutki postanejo vsakdanji.

Njihova samozavest temelji na odobravanju nasprotnega spola in občudovanju prijateljev.

Zlomljenega srca se še dolgo spominjajo in težko prebolijo.

Ljudje z ljubezenskim številom 3 so vedno romantični.

Če ste rojeni 4., 13., 22. ali 31. v mesecu, ste število 4

Ljudje pod številko 4 so izredno romantične duše, ki v tem pogosto pretiravajo in zahtevajo enako vedenje tudi z druge strani. V odnosu so običajno zelo zvesti, a tudi kritični, zato partnerja krivijo za marsikatero malenkost.

Ne marajo spogledovanja, ampak prisegajo na vrtnice, romantične večerje in na žalost delno živijo v iluziji.

Romantika je čudovita stvar, a previsoka pričakovanja in domišljija idealnega partnerja lahko otežijo pot do resnične ljubezni.

Če ste rojeni 5., 14., 23. v mesecu, ste število 5

So zelo izbirčni in običajno nimajo veliko ljubezenskih izkušenj pred poroko. Težijo k monotonosti, preprostosti in univerzalni ljubezni.

Pogosto pozabijo na intimnost in strast, kar lahko povzroči prešuštvo in distanciranje partnerja.

Ne bojte se sprememb in na življenje glejte kot na pustolovščino. Priznajte, da je to veliko bolje, kot pa sedeti na kavču pred televizorjem in pričakovati, da bo vaš partner del vaše monotonosti.

Če ste rojeni 6., 15., 24. v mesecu, ste število 6

Šest je število, ki vlada Veneri, zato vam je zagotovljena ljubezenska sreča. Po naravi so zelo očarljivi in z lahkoto privlačijo ljudi okoli sebe, kot magnet.

So čustveni in uživajo v duševni združljivosti veliko bolj kot v fizični.

Ljudje s številom 6 so čustveni in uživajo v duševni združljivosti veliko bolj kot v fizični.

Če ste rojeni 7., 16., 25. v mesecu, ste število 7

Ti ljudje so pogosto zasanjani in živijo v domišljiji, kar pa ne pomeni, da so hladni in nedostopni. So zelo romantični in zvesti svojemu partnerju, v zakonu pa so uspešni in srečni.

Komunikacija je njihova skrivnost dobrega ljubezenskega življenja. Pripravljeni so poslušati, a tudi odkrito spregovoriti o čustvih in izzivih.

Če ste rojeni 8., 18., 26. v mesecu, ste številko 8

Ljudje s to številko so potrpežljivi, zvesti in strpni. V razmerju se morajo vezati s celotno dušo, da bi si lahko prizadevali, da bi ta zveza preživela.

Ko ljubijo, ljubijo zelo močno, popolnoma, z vsem srcem.

Zato so pogosto nagnjeni k razočaranjem in napačnim odločitvam, a po nekaj neuspehih bodo nenadoma spoznali pravo osebo zase in vedeli, da je to ljubezen, ki so jo čakali.

Če ste rojeni 9., 19. ali 27. v mesecu, ste število 9

Nosilci te številke so po mnenju numerologov izjemno empatični ljudje, izžarevajo pa tudi posebno karizmo in energijo. Njihova erotična energija je višja, strastni so in nagnjeni k spogledovanju.

Pogosto prehajajo iz razmerja v razmerje, a ko najdejo pravo osebo zase, ostanejo zvesti in predani zvezi.

Če odprejo svoje srce, odkrijejo svoja čustva in se nehajo bati navezanosti, bo prava ljubezen našla pot do njihovega srca.

Ljudje s številom 9 pogosto prehajajo iz razmerja v razmerje, a ko najdejo pravo osebo zase, ostanejo zvesti in predani zvezi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mnogi boste šokirani: tako hitro se ženske v partnerskem odnosu naveličajo spolnosti