Die besten slowenischen Köche laden Sie zur leckersten Woche des diesjährigen Frühlings, der Restaurantwoche 2017, ein. Zwischen dem 10. und 19. März verwöhnen uns teilnehmende Restaurants in ganz Slowenien mit speziellen Menüs voller frischer lokaler Frühlingsaromen zu einem einzigen Preis. Lassen Sie den Frühling der Aromen beginnen!
Samo v lanskem letu je v dobrotah slovenskih restavracij uživalo več kot 82 tisoč gostov, prihajajoči Restaurantwoche 2017 pa bo z 99 sodelujočimi restavracijami, med katerimi je kar 9 novih, največji in najodmevnejši doslej.
WEITERLESEN: Open Kitchen 2017: die fünfte Saison der Gourmet-Abenteuer
Vsak novi Teden restavracij postavi slovenskim vrhunskim chefom nov izziv. V letošnjem letu je to narava. Meniji bodo tako odsevali pomladno prebujanje in jesensko umirjanje narave in naravnega.
Die Annahme der Reservierungen beginnt am Freitag, 24. Februar. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij: www.tedenrestavracij.si.
Mehr Informationen:
Woche der Restaurants.si