ZUTATEN: 600 g breite Spinatnudeln 1 EL Kapern 100 g Räucherlachs 50 g Artischockenherzen 50 g Nelken Knoblauch, Salz, Pfeffer 10 g Butter 1 dl Weißwein 2 dl Suppengrund ZUBEREITUNG: Breite Spinatnudeln ...
ZUTATEN:
600 g širokih špinačnih rezancev
jušna žlica kaper
100 g dimljenega lososa
50 g artičokinih srčkov
50 g pora
strok česna, sol, poper
10 g masla
1 dl Weißwein
2 dcl jušne osnove
VORBEREITUNG:
Široke špinačne rezance skuhamo
v osoljeni vodi. V ponvici na
olivnem olju sortiramo kapre,
artičokine srčke, por in dimljen
losos, nato dodamo še česen, da
zadiši, in zalijemo z belim vinom.
Počakamo, da vino izpari, nato
zalijemo z jušno osnovo, malo
pokuhamo, nato dodamo
špinačne rezance in maslo.
Das Rezept wurde im Angel Restaurant, Mercator Center, Ljubljana zubereitet
www.kaval-group.si