fbpx

Deliš’s: sladka slovenska DIY darila iz kozarca

Darilni kozarci deliš's

Deliš’s je serija trendovsko oblikovanih darilnih kozarcev, v katerih najdemo vse potrebno za DIY izdelavo sladkih priboljškov.

Kristina Smodila je mlada oblikovalka, ki je sposojen recept DIY pripravkov preoblikovala po lastnem okusu, vanj vlila veliko stila in nekaj ščepcev domišljije. Nastali so čudoviti darilni kozarčki deliš’s, v katerih je združila svoji dve življenjski strasti – oblikovanje in peko.

Darilni DIY kozarec deliš's
Darilni DIY kozarec deliš’s

Serija darilnih kozarcev deliš’s je primerna za praznično obdarovanje, saj so piškoti iz kozarca prelepo darilo, ki sporočajo asociacije, kot so dom, družina, toplina, skupen čas, dišeča kuhinja, dobrote.

Piškotki deliš's
Piškotki deliš’s

V darilnih kozarcih označenih s trendovskimi etiketami bomo za enkrat našli moko, rjavi sladkor, beli sladkor, ovsene kosmiče, čokoladne kapljice, mandlje v lističih in pisane čokoladne bombončke. Avtorica pa že razmišlja o novih receptih. Za zdaj je možen prevzem kozarcev v Kranju, podjetjem jih oblikovalka tudi dostavi. Kontaktiramo jo lahko prek deliš’s Facebook strani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.