fbpx

Delovni kabinet, ki skriva funkcionalna presenečenja

“The Cabinet-desk”

Na prvi videz minimalistično dizajnirana delovna mizica čudovite mint barve deluje prav skromno. Pravzaprav ob pogledu nanjo pomislimo na kos pohištva, ki bi bil prej kot za kaj drugega primeren za shranjevanje. Ko pa se vratca čudežnega kabineta odpro, se pred nami pokaže popolnoma drug svet, nadvse razburljiva notranjost.

Kdo bi si mislil, da lahko kaj tako multifunkcionalnega na prvi pogled deluje tako skromno …

Mizica za vse samooklicane “geeke” in navdušence nad prečiščenim skandinavskim dizajnom, navdih sicer črpa iz 70-ih, a je hkrati posodobljen in izredno praktičen. Zanimiv multifunkcionalni kabinet poimenovan “The Cabinet-desk” ima namreč vgrajeno LED luč in integrirano vtičnico, v katero lahko priklopimo svoje električne pripomočke.

“The Cabinet-desk”
“The Cabinet-desk”

Čudovit kos pohištva, ki omogoča uspešno ločitev delovnega od osebnega prostora in hkrati skrije naš ustvarjalni nered, je plod ustvarjalne domišljije oblikovalke Laure Petraityte, njeno stvaritev pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!