fbpx

Dermokozmetična znamka CeraVe končno tudi v Sloveniji

Priljubljena kozmetika, ki so jo ustanovili dermatologi in temelji na ceramidih, bo februarja na voljo v izbranih lekarnah po Sloveniji. Gre za eno najbolj priljubljenih znamk, ki obstaja od leta 2005, vsi izdelki pa imajo v svojih temeljih trdno medicinsko podlago, saj so jo razvili in odobrili dermatologi.

Pogosta napačna predstava je, da mora biti kakovostna nega kože draga. Vendar CeraVe dokazuje nasprotno. Izdelki CeraVe so cenovno ugodni, predvsem pa izpolnjujejo vse svoje obljube. Prav zato jih obožujejo številne uporabnice po celem svetu, dermatologi in tudi slavne dame. Med največjimi podporniki sta mlada zvezdnika TikToka Charli d’Amelio in Hyram.


CeraVe je znan po tem, da kot podlago za svoje izdelke uporablja ceramide. To so molekule lipidov, ki jih naravno najdemo v naši koži in so odgovorne za njeno vlago in odpornost. Strokovnjaki so ugotovili, da pomanjkanje ceramidov vodi do dehidracije in neelastičnosti kože, v primeru večjega primanjkljaja pa tudi do različnih kožnih bolezni, kot so luskavica, ekcemi, akne, dermatitis in druge kožne spremembe. Tako je CeraVe nastal v želji ekipe dermatologov, da bi ustvarila izdelke, ki bodo namenjeni spodbujanju ustvarjanja in zadrževanja ceramidov v koži. Izdelki CeraVe so poleg ceramidov obogateni še z drugimi naravnimi sestavinami, kot so Niacinamidi (vitamin B3), salicilna in hialuronska kislina, ki še dodatno prispevajo k vlaženju kože. Hkrati so brez vonja, zelo blagi in hipoalergeni, namenjeni občutljivi koži.
Na slovenski trg prihaja osem izdelkov CeraVe, ki so lahko del dnevne in nočne rutine čiščenja ter nege obraza in telesa.

Poleg kakovostne in preproste sestave je znamka CeraVe priljubljena tudi zaradi cenovne dostopnosti in učinkovitosti pri reševanju težav s suho, občutljivo kožo. Da boste na tekočem glede vseh novosti glede dermakozmetike CeraVe sledite Instagram profil @CeraVe Slovenija in Facebook profil CeraVe SkinCare.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!