C Seed M1: prvi zložljiv 165-palčni MicroLED televizor na svetu

Prefinjen eksces

C Seed M1
Zadnjič posodobljeno: :

Naši severni sosedi so naredili prvi zložljiv 165-palčni MicroLED 4K televizor na svetu in to moraš videti!

Blagovna znamka C Seed, ki ima svoj sedež v Avstriji, je znamka prefinjenega ekscesa! Ko že mislite, da so revolucionarno spremenili elektronsko industrijo z revolucionarno velikostjo zaslona ali inovativnim novim dizajnom, podvojijo svoja prizadevanja in uspejo narediti nekaj, kar je še bolj “nezaslišano”. Samo poglejte njihovo najnovejšo pridobitev!

Pravijo mu M1 in je prvi zložljiv MicroLED televizor 4K na svetu, ki ima kar 165-palčni zaslon. Skriva se pod tlemi uporabnikove dnevne sobe, skupaj z osnovo iz aluminija, s pritiskom na gumb pa se dvigne navzgor, najprej v obliki enega samega stolpca, nato pa se razprostre, da doseže svojo polno dimenzijo.

In čeprav je sam po sebi že dovolj osupljiv, to ni le nek bahavi zabavni trik – tako kot je lep, je tudi zmogljiv. Na primer, zahvaljujoč tehnologiji MicroLED ponuja neverjetno optično kakovost z izjemno natančnostjo barv in izjemno živahnim dinamičnim razponom. Kar zadeva zvok, je C Seed M1 opremljen z dvema širokopasovnima zvočnikoma z 250 W in globokotoncem s 700 W, kar je kombinacija, ki zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja iz domačega kavča.

Na voljo je v štirih različnih izvedbah, vaš pa je lahko za okoli 400 tisoč evrov.

Dodatne Informacije

cseed.tv

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!