fbpx

Zaročni prstani, kot jih nosijo Francozinje, so najnovejši trend v svetu porok za 2021

Zaročni prstani 2021

Foto: IG gemmyo
Zadnjič posodobljeno: :

Nakit je bil vedno eden tistih modnih dodatkov, ki je pravzaprav veliko več kot le to. Danes bomo v enem najbolj priljubljenih daril za vse tiste posebne priložnosti, v nakitu, našli popoln znak pozornosti, prijateljstva in ljubezni – ne glede na to, ali ga podarimo ali prejmemo. Eden najbolj posebnih kosov nakita je zaročni prstan.

Zaročni prstan je nakit, ki pomeni najbolj dodelano obliko izražanja brezpogojne ljubezni in predanosti ne samo za prejemnika, temveč tudi za tistega, ki ga daje.

Diamantni prstan je eden najbolj posebnih simbolov ljubezni v zahodni kulturi. Čeprav diamantni prstan izstopa kot najbolj priljubljena izbira, ko gre za zaročne prstane, trendi za leto 2021 napovedujejo nekaj novosti. Zaročni prstani, ki jih nosijo Francozinje, so trend za leto 2021, ki ga bodo z veseljem posvojili mnogi med nami – in to z dobrim razlogom!

Manj je več, drugačno je boljše

Francozinje so skozi leta ohranile status najbolje oblečenih žensk, katerih značilen slog izžareva neobremenjeno eleganco in prefinjeno spolno privlačnost. Kar zadeva zaročne prstane, Francozinje ostajajo zveste svojemu slogu. Eno od pravil, ki ga mnogi upoštevajo in Francozi pa zavračajo, je, “večje je boljše”. Francozinje raje izberejo spodobne, a posebne zaročne prstane, ki bodo v letu 2021 izstopali kot eden največjih trendov v svetu porok.

Kako so videti zaročni prstani, ki jih obožujejo Francozinje?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeune & Joaillier (@gemmyo)

Pet modelov zaročnih prstanov, ki jih obožujejo Francozinje

Preprosti prstani s personaliziranim obročkom so trend, ki so ga začeli Francozi in bo še posebej zaživel letos. Znotraj tega trenda izstopa pet mikro trendov, med katerimi boste zagotovo našli svojega najljubšega.

Preprostost klasike – majhen diamant – je prvi trend, ki izstopa kot eden najbolj zaželenih zaročnih prstanov. Čeprav je ta prstan zelo tradicionalna izbira, je hkrati zelo moderen in bo kljuboval času, zato bo vedno videti dobro. Tukaj je še en trend, ki poudarja diamant, vendar je ta obdan z manjšimi diamanti. Še vedno preprost, a nekoliko svetlejši in razkošnejši, bo všeč tako ljubiteljem minimalizma kot ljubiteljem maksimalizma. Tretji trend prinaša odmik od klasičnega in pričakovanega v čudovitih barvah dragih kamnov. Francozinje namesto diamanta ali v kombinaciji z diamanti pogosto izberejo zaročne prstane s safirjem, smaragdom in rubinom. Še en trend, ki ga imajo Francozinje rade, je zaročni prstan, ki prinaša element nepričakovanega. Tanek prstan, obdan z drobnimi diamanti, ali obroček nenavadne oblike sta le dva primera. In na koncu, ne glede na izbran prstan, Francozinje ostanejo zveste pravilu “manj je več”. Tanek prstan, drobni diamanti ali dragi kamni se v tem trendu spremenijo v elegantne in nosljive, a vseeno posebne zaročne prstane.

Tu je nekaj primerov zaročnih prstanov 2021, ki jih navdihujejo Francozinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeune & Joaillier (@gemmyo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franny (@frannfyne)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeune & Joaillier (@gemmyo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeune & Joaillier (@gemmyo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeune & Joaillier (@gemmyo)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!