fbpx

Deska, ki na asfaltu daje občutek valov

Družina Hamborg iz Kalifornije je pet fantov in aktivna starša – skupaj torej sedem navdušenih surfarjev, ki so zadnjih osem let razvijali desko Hamboard.

Hamboard je prav posebna deska, ki daje občutek valov na asfaltu ali drugače zapisano – zabava zagotovljena, tudi ko ni pravih valov. Gre za miks med skejtom in surfom, čeprav mnogo bolj spominja na slednjega. Deska je ekstra-dolga in zagotavlja zabavno, drugačno in klasično vožnjo hkrati.

Družina Hamborg je osem let razvijala prototip in iskala ravno prave materiale in kot so dejali, jim je uspelo popolno desko iznajti dokaj hitro, upoštevajoč dejstvo, da so vsako prosto minutko na valovih. Najboljši ambasadorji Hambord-a so tako prav skuštrani blondinci – Hamborgovi fantje iz Huntington Beach v Kaliforniji – vseh pet je brez strahu, na Hamboardkah pa počnejo raznorazne vragolije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
http://www.hamboards.com/

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.