fbpx

Digitalni ponudnik mobilnih storitev re:do – Slovenija pozdravlja novega digitalnega ponudnika “re:do

re:do Slovenija

Digitalni ponudnik mobilnih storitev re:do
Foto: re:do

Novi popolnoma digitalni ponudnik mobilnih storitev re:do - Skupine A1 bo revolucioniral slovenski telekomunikacijski trg z zagotavljanjem enostavnih in prilagodljivih storitev s popolno svobodo in preglednostjo za uporabnike.

Skupina A1 je v Sloveniji lansirala novega, popolnoma digitalnega ponudnika mobilnih storitev re:do. Ta inovativni ponudnik ponuja popolno svobodo in preglednost za uporabnike s preprostimi in prilagodljivimi storitvami, ki jih upravlja aplikacija. S 14-dnevnim brezplačnim preskusom, neomejenim prenosom podatkov, klicev in sporočil ter možnostjo izbire želenih številk ali prenosa obstoječe številke od drugega operaterja bo re:do postal prednostna izbira za pragmatične, tehnično podkovane uporabnike, ki dajejo prednost preprostosti in enostavni uporabi.

Digitalni ponudnik mobilnih storitev re:do

Na slovenskem telekomunikacijskem trgu se obeta motnja, saj Skupina A1 uvaja novega popolnoma digitalnega ponudnika mobilnih storitev re:do. S poudarkom na preprostosti, prilagodljivosti in preglednosti želi re:do spremeniti način interakcije uporabnikov s svojim ponudnikom mobilnih storitev in ponuditi vrsto ugodnosti, ki jih na slovenskem trgu še ni bilo.

Raziskava Skupine A1 je pokazala, da smo Slovenci digitalno izjemno podkovani, zato je Slovenija idealen trg za uvedbo te novosti. Uvedba re:do je prelomnica na slovenskem telekomunikacijskem trgu, saj uporabnikom ponuja povsem nov način dostopa do mobilnih storitev.

Foto: redo

Uporabniki se lahko preprosto pridružijo re:do prek preproste in intuitivne aplikacije, ne da bi morali obiskati podružnico ali čakati v čakalni vrsti v klicnem centru. Aplikacija omogoča uporabnikom, da ustvarijo račun v nekaj minutah, izkoristijo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje in enostavno prekličejo sodelovanje brez dodatnih stroškov. V preizkusnem obdobju uporabniki prejmejo 10 GB prenosa podatkov, 200 minut pogovorov in 200 sporočil. Po preizkusu bodo imeli vsi uporabniki re:do neomejene klice, sporočila in prenos podatkov.

Cena re:do

Cena paketa – neomejen prenos podatkov, neomejeni klici in tujina (EU) 14 GB naj bi stala po sedaj zbranih informacijah 15 evrov. In bo edini paket, ki ga bo ponujal ponudnik!

Svoboda re:do

Ena od ključnih prednosti re:do je svoboda izbire želenih številk ali prenos obstoječe številke od drugega operaterja. Uporabniki lahko vnesejo od dve do pet številk po lastni izbiri, re:do pa jih sestavi v več možnih kombinacij mobilnih številk. Uporabniki lahko nato izberejo številko, ki jim je najbolj všeč, ali prenesejo obstoječo številko od drugega operaterja. Z možnostjo eSIM za takojšnjo uporabo ali fizično SIM kartico, ki jo lahko naročite po pošti ali kupite na prodajnih mestih Petrola in OMV, lahko uporabniki izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza.

Poleg tega re:do ponuja brezskrbno uporabo storitev v tujini za občasna in začasna potovanja z brezplačnimi klici, brezplačnim pošiljanjem sporočil in 14 GB mesečnega prenosa podatkov na območju EU/EEA. Uporabniki Re:do lahko povabijo svoje prijatelje ali družinske člane, da se pridružijo storitvi in si z vsakim novim članom prislužijo en mesec brezplačne naročnine.

Alexander Kuchar in Iliyan Dimitrov
Foto: re:do
Alexander Kuchar in Iliyan Dimitrov

re:do Slovenija

“Verjamem, da bo re:do navdušil marsikatero skupino uporabnikov, verjetno pa bo najboljša izbira vseh tistih, ki želijo vse urediti s svojim telefonom, na zelo enostaven način, brez dodatnih obveznosti in v le nekaj minutah,” je povedal Iliyan Dimitrov, direktor re:do. “Našo ponudbo in poslovni model nenehno prilagajamo, da bi resnično zadostili zahtevam naših uporabnikov. Verjamemo, da bomo le s preobrazbo in prilagajanjem novemu gospodarskemu in industrijskemu okolju lahko igrali ključno vlogo v prihodnosti.”

S svojim agilnim pristopom je re:do pionir na področju preprostih mobilnih storitev, zaradi česar je najprimernejša izbira za mlade, tehnične navdušence in pragmatične uporabnike, ki dajejo prednost preprostosti in enostavni uporabi. Storitev zagotavlja sodobno, zanesljivo telekomunikacijsko omrežje, podpora Skupine A1 pa zagotavlja, da se bo storitev v prihodnjih letih še naprej razvijala in inovirala.

operater re:do
Foto: re:do

Lansiranje re:do je vznemirljiv razvoj za slovenski telekomunikacijski trg in jasen pokazatelj naraščajočega trenda v smeri popolnoma digitalnih mobilnih storitev, ki temeljijo na aplikacijah. S popolno svobodo in preglednostjo za uporabnike, preprostimi in prilagodljivimi storitvami ter osredotočanjem na inovacije in povratne informacije uporabnikov naj bi re:do pretresel trg in postal prednostna izbira za pragmatične, tehnično podkovane uporabnike. Prihodnost mobilnih storitev je tu in je digitalna, prilagodljiva ter v celoti v vaših rokah z re:do.

Dodatne Informacije

re:do

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.