fbpx

Dim Dim: posrečena prozorna gugalnica za mačke

Želite svoji mački privoščiti le najboljše? Potem si omislite tole posrečeno gugalnico Dim Dim, v kateri lahko mačka počiva ali pa se igra. Njene ljubke tačke in okrogel trebušček lahko zdaj opazujete z vseh kotov.

Mačke obožujejo spanje v okroglih posodah. Zakaj ji torej tega ne bi omogočili? Dim Dim je okrogla prozorna postelja, ki jo lahko postavite na tla, na posteljo ali pa jo obesite s stropa. Ta je narejena iz pleksi stekla, ki je v primerjavi s pravim steklom popolnoma varno. Akril je tudi močnejši in bolj odporen, lažji, hkrati pa bolje prepušča svetlobo. Zraven so priložene močne žice, ki lahko zdržijo tudi do 230 kilogramov. Te so tako močne in vzdržljive, da jih mačka ne more pregristi in poškodovati.

PREBERITE ŠE: ARK: Newyorško letališče JFK bogatejše za terminal za živali


In kakšna mora biti mačka, da ji je v tej prozorni gugalnici udobno? Od majhne do srednje velikosti. Cilj izumiteljev te simpatične posode, ki je uspeh tudi na Kickstarterju, je, da izdelajo še večjo gugalnico, v katero bodo lahko šle tudi mačke večjih pasem.

Mački je v tej posodi super udobno ...
Mački je v tej posodi superudobno …

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!