Dizajnerji so prepričani, da bi to jesen morali nositi te nore kombinacije

Dizajnerji so prepričani, da bi to jesen morali nositi te nore odevne kombinacije

Modne piste so se ‘zaprle’, modnih tednov je konec. Čas je, da videno tudi analiziramo. Nekateri dizajnerji so s svojimi kolekcijami navdušili, drugim pa to gotovo ni uspelo, so pa vsaj šokirali množico s svojimi kosi, ki so popolnoma nori.

Jasno je, da modna pista ni zgolj prostor, kjer vidimo modele v enoličnih oblačilih, ampak je tudi del šova, zato dizajnerji oblikujejo kose, ki ‘niso za nikamor’. Tudi letošnji modni tedni niso minili brez najbolj norih – ali bi morali reči trendovskih – kosov, ki naj bi jih nosili to jesen.

Zbrali smo kompilacijo najbolj izstopajočih modelov, ki smo jih lahko videli na letošnjih modnih pistah. So dovolj drzni, da bi jih nosili?

1. Ko pogrešaš poletje na deževen dan.

2. Eskim ali klovn?

3. Klobuk ali …?

https://www.instagram.com/p/BfWsB-llv0F/?utm_source=ig_embed

4. Prozorna je nova črna.

5. Čebelarstvo ali moda?

View this post on Instagram

SS19 Look 40 #simonerocha

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on

6. Ponedeljek zjutraj.

7. Dovolj velika torbica, da lahko vanjo spravite vse.

View this post on Instagram

LOOK 12 @dreelouisehemingway in long drawing filled knitted cardigan with belt and XXL @coach fannypack thank you @stuartvevers 💚 Custom white highwayman knee high boot @ginashoesofficial thank you @aydinkurdash @alltonnee • Neon bug earring by @begoniapeterson huge thanks to @kegrand for all your continued support and special thanks to @mandilennard and thanks to @melanieeashley Casting @bitton @establishmentny Hats @stephenjonesmillinery Hair @sydhayeshair using @babylissprouk Hair colour @joshwoodcolour Make up @mirandajoyce using @maccosmeticsuk Nails @chisatochee Jewellery by the fab @begoniapeterson Music by @steve__mackey Custom weaving @rarethread Recycled plastic weaving @casc8 Laser cutting @lisamcconniffe Crochet flowers @chris.made.this Digital embroidery @jackypuzey Screen prints in house Production @blonsteinproductions Big thanks to @britishfashioncouncil Huge thanks to @greg___harper and my amazing studio team ❤️ @ur_gal_trina big thanks to @stuartvevers @gilesdeacon_ @misscatherinerussell @oliver_volquardsen @paul_flynn @robbiemailerhowat @hall_uk_ltd @angiekurdash @annamarie.scott 🖤#newgen #mattybovan #coachny

A post shared by Matty Bovan (@babbym) on

8. Ko se ne moreš odločiti, katero jakno obleči.

9. ‘Call me maybe?’

10. ?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!