Dobrodelna predstava Življenje je vrednota na valentinovo 2020 v Španskih borcih

Zadnjič posodobljeno: :

Življenje je vrednota, dobrodelna gledališka multimedijska plesna predstava, bo na sporedu 14. februarja 2020 ob 20.00 v Španskih borcih v Ljubljani. Del izkupička predstav donirajo ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Španski borci, Ljubljana

Organizator

Katja Dance Company

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

10,00 €

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, nekdanje varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, so ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse – vzame pogum, smeh, čas … ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Dobrodelna predstava Življenje je vrednota na valentinovo 2020 v Španskih borcih.
Dobrodelna predstava Življenje je vrednota na valentinovo 2020 v Španskih borcih.

Del izkupička predstav donirajo ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Vstopnice so naprodaj na prodajnih mestih dvorane in preko spleta na mojekarte.si.

Dodatne Informacije

Več informacij:
katjadancecompany.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#FUKSi 2021: prihajajo Deborah De Luca in Siddharta