fbpx

Dodatek, ki naredi pisalno mizo idealno

Naša storilnost na delovnem mestu je vsekakor višja, če so delovni pogoji boljši. Če opravljamo pisarniška dela, je eden od teh pogojev zagotovo naš delovni pult. In ker 8 urni delavnik (ali več) za našo hrbtenico ni najbolj zdrav, so se pri podjetju 3m domislili dodatka, ki bo delo olajšal. Poglejmo si ga.

3M Precision Standing Desk krasi povsem unikatna tehnologija, ki vam pomaga v trenutku preiti iz sedečega v stoječi položaj.


Vzvoda ob straneh vam namreč omogočata stalno prilagajanje višine delovnega pulta. In ne samo to! Zraven dobite še 3M Gel Wrist Rest in Precise Mouse Pad, ki vam bosta omilila bolečine v zapestju od stalnega pisanja in uporabljanja računalniške miške. Tudi naklon tipkovnice boste lahko prilagajali, in sicer za 10 stopinj gor ali dol. Pult je dovolj velik za dva 24-palčna zaslona ter lahko nosi skoraj 16 kg teže.

Bodite dobri gospodarji svojega telesa, in če opazite, da vam sedenje za računalnikom načenja zdravje, morda ni slabo razmisliti o čem podobnem. 3M Precision Standing Desk je lahko vaš za 340 evrov.

Galerija – Dodatek za idealno pisalno mizo

Dodatne Informacije

Več informacij:
3m.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.